Apollo

Apollo fester grepet om treningsreiser

Del

Treningsreiser er på vei til å bli en markant reisetrend. Derfor forsterker Apollo nå satsningen og lanserer ytterligere ett konsepthotell under varemerket Powered by Playitas – denne gangen på feriefavoritten Rhodos.

Etter lang tid preget av restriksjoner og hjemmekontor tyder alt på at 2022 vil bli et rekordår for aktive reiser. I en undersøkelse* gjennomført av Apollo oppga hele 33 prosent treningsreiser som foretrukket reiseform, og så langt går hele 14 prosent av neste sommers bestilte reiser til et Sports-hotell.

- Sportshotellet Sivota Retreat – powered by Playitas har vært fullbooket hele sesongen, og kan skryte på seg en kundescore på hele 9,1. Det viser at nordmenn både ønsker og elsker å være aktive i ferien, og vi er veldig stolte over å kunne tilby et stadig mer omfattende tilbud av høyeste kvalitet, sier Beatriz Rivera, PR-sjef i Apollo.

- Powered by Playitas

Siden åpningen av det første Apollo Sports-hotellet Playitas Resort på Fuerteventura i 2009 har treningsreiser vært en stor suksess for reisearrangøren. I dag tilbyr Apollo Nordens bredeste treningskalender med hele syv Sports-hoteller i tre ulike land, hvor fire allerede inngår i powered by Playitas-kjeden. Nå kommer altså et femte på plass: Levante - powered by Playitas, på Rhodos.

– At hotellene får labelet ”powered by Playitas” innebærer en garanti for høyt nivå på alt fra service, trening, fasiliteter og mat. På Levante Beach Resort er det blant annet investert i en helt ny infrastruktur med både seks tennisbaner, to padelbaner, et 25-meters basseng, velutstyrt fitnessrom, sykkelsenter og mye mer. Også rommene og fellesområdene er blitt oppgradert, forklarer Rivera.

Passer både familier og eliteutøvere

Hvert Apollo Sports-hotell har sitt særpreg. Fellesnevneren for alle er derimot et bredt tilbud av sportsgrener, treningsformer og aktivitetsmuligheter. Hotellene ligger også i nærhet til både sentrum og strand, slik at gjestene skal kunne få den ultimate kombinasjonen av aktivitet, avkobling og eventyr.

- I tillegg til førsteklasses treningsfasiliteter byr Levante - powered by Playitas på den ultimate beliggenheten, med øyas lengste sandstrand like utenfor døren og kort vei til både Rhodos by og unike severdigheter. Derfor har vi stor tro på at dette vil bli et populært hotell for både hverdagsmosjonister, aktive familier og eliteutøvere, sier Rivera.

Dette er Apollos Sports-hotell:

*Undersøkelsen er gjennomført i Apollos Reiseråd, som er et utvalg av reisearrangørens kundedatabase. Resultatene er basert på 1500 besvarelser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom