Apollo

Apollo blir Travelifesertifisert - for tredje gang!

Del

Sertifiseringen betyr at Apollos virksomhet oppfyller de høyeste sosiale og miljømessige standardene på markedet, og er et viktig steg i reisearrangørens satsing på et mer bærekraftig reiseliv.

Apollo er den eneste pakkereisearrangøren i Norge som er Travelifesertifisert.
Apollo er den eneste pakkereisearrangøren i Norge som er Travelifesertifisert.

Travelife er et GSTC-kreditert sertifiseringsorgan, som betyr at Apollos virksomhet gjennom å bli sertifisert, oppfyller de høyeste sosiale og miljømessige standardene på markedet. Sertifiseringen berører bærekraftsstyringen og alle prosesser rundt kontor og innkjøp, personalsaker, leverandører, reiser, ansvar på reisemålene og kommunikasjonen med kundene.

- Bærekraftig turisme er noe vi brenner for, både ute på våre reisemål og her hjemme. For å forsikre oss om at vi på konsernnivå arbeider med tematikken på riktig måte har vi derfor latt Travelife granske, vurdere og sertifisere arbeidet vi gjør. At vi nå mottar vår tredje sertifisering er naturligvis noe vi er veldig stolte av, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Totalt har over 200 ulike bærekraftskriterier blitt gransket og godkjent av Travelife. Apollo og eierselskapet DER Touristik får særlig skryt over sine etiske forpliktelser og nulltoleranse mot korrupsjon og bestikkelser, samt kravene de stiller til leverandører og samarbeidspartner som gjelder å holde internasjonale, nasjonale og lokale lover, forskrifter og standarder innenfor alt fra produkt til arbeidsvilkår.

 

Over 100 miljøsertifiserte hotell

I en undersøkelse* nylig gjennomført av Apollo ble over 1200 nordmenn spurt hva de anså som viktigst fra et bærekraftperspektiv på reise. Miljøvennlige hotell, lokalprodusert mat, at reisearrangøren bidrar til lokal økonomi og direktefly for lavere CO2 utslipp var de mest gitte svarene.

- Charterreiser har en unik effektivitet, også fra et bærekraftperspektiv. Majoriteten av vår produksjon består av direkteruter fra hele landet, med noen av verdens mest miljøvennlige flyflåter. Samtidig gjennomføres det ytterst sjeldent reiser med halvtomme fly. I tillegg brenner vi i Apollo for lokal bærekraft. Vi etterstreber alltid måter å forsterke vår tilstedeværelse på en positiv måte for lokalsamfunnene, og det er fantastisk å se at så mange reisende deler samme engasjement, sier Rivera.

I dag tilbyr Apollo over 100 miljøsertifiserte hoteller, hvor av 54 av disse er sertifisert av Travelife. Målet er å øke antall miljøsertifiserte hotell med 10 prosent hvert år. Reisearrangøren ble også tidligere i år en del av DER Touristik Foundation, som jobber målrettet med over 80 prosjekter innenfor bærekraft fordelt på 5 kontinenter.

Apollo samarbeider også med SOS Barnebyer, World Animal Protection og ECPAT.

Her kan du lese mer om Apollos bærekraftsarbeid.

*Undersøkelsen er gjennomført av Mantap Global AB på vegne av Apollo i januar 2022. Resultatene er basert på 4045 besvarelser, i overkant av 1000 pr. land i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Kontakter

Bilder

Apollo er den eneste pakkereisearrangøren i Norge som er Travelifesertifisert.
Apollo er den eneste pakkereisearrangøren i Norge som er Travelifesertifisert.
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom