Apollo

Apollo blir medlem av DER Touristik Foundation

Del

Medlemskapet i stiftelsen støtter Apollos bærekraftstrategi, og reisearrangørens forpliktelse for å jobbe mot et mer bærekraftig reiseliv.

DER Touristik Foundation
DER Touristik Foundation

DER Tourstik Foundation ble opprettet i 2014 av Apollos eierselskap DER Touristik, for å samle konsernets sosiale engasjement. I dag finansierer stiftelsen mer enn 80 prosjekter i 26 land, hvor majoriteten retter seg mot å styrke lokalbefolkningen til å redusere fattigdom og ulikhet, beskytte naturlige habitat og fremme dyrevelferd.

- Stiftelsens visjon og mål er helt i tråd med vår – og blant prosjektene som støttes finnes det et mangfold av fantastiske initiativ vi helhjertet stiller oss bak. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med dem alle og ta enda større fatt i arbeidet mot et mer bærekraftig reiseliv, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo.

Reisearrangøren har jobbet strategisk mot et mer bærekraftig reiseliv siden 2009 og alltid fokusert ekstra på lokal bærekraft. Som et fullverdig medlem av DER Touristik Foundation får Apollo nå engasjere seg og bidra i en langt større skala, og ta en aktiv rolle i organisasjonen og dens fremtidige bestrebelser.

Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo, vil bli medlem av styret i det internasjonale DER Touristik Foundation, mens Apollos salgsdirektør Glenn Bisgaard vil bli gruppens ambassadør i Norden.

Dette er DER Touristik Foundation

DER Touristik Foundation finansierer over 80 prosjekter i 26 land, hvor ett av hovedmålene er å styrke lokalbefolkningen. Utdannelse spiller en viktig rolle, og siden 2014 har mer enn 50 skolebyggingsprosjekter blitt iverksatt i 21 land på fem kontinenter. I tillegg støtter stiftelsen også flere prosjekter som sikrer utdanning og praktisk yrkesopplæring for vanskeligstilte blant annet i Kambodsja, Vietnam og Tanzania.

Miljø, dyrevelferd og beskyttelse av naturlige habitat er også blant DER Touristik Foundations prioriteringsområder. Stiftelsen støtter flere ulike prosjekter rundt omkring i verden som både jobber direkte med dette, eller for å øke kunnskap rundt tematikken.

Les mer om DER Touristik Foundation her, og om Apollos bærekraftsarbeid her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

DER Touristik Foundation
DER Touristik Foundation
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom