TV 2

Åpner TV 2 Play før Farmen-finalen

Del

TV 2 gir nå seerne mulighet til å få èn måned gratis bruk av TV 2 Play etter at alle TV-kundene til Telenor i går mistet TV 2 sine kanaler. Det betyr at ingen trenger å gå glipp av kveldens siste Skavlan-show eller søndagens store Farmen-finale.

- Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale med Telenor, men dessverre har vi ikke lyktes. Det er ingen utvikling siden Telenor-kundene mistet tilgangen til TV 2-kanalene i går. Om og når vi blir enige vet vi ikke, men vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig. Derfor starter vi i dag en kampanje som gjør at alle som ikke har tilgang til TV 2 sitt innhold nå har mulighet til dette, sier organisasjons – og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i TV 2.

Gratis-kampanjen inkluderer de to produktene «Film & Serier» og «Sport, Film & Serier». Dette inkluderer det aller meste av TV 2 sitt innhold, inkludert direktekanalene som TV 2 Nyhetskanalen. I tillegg får man da også tilgang til alle TV 2-play-eksklusive serier som blant annet inkluderer spenningsseriene FBI, Blood and Treasure og The Rookie.

- I kveld er også en helt spesiell TV-kveld. 25 år med TV-historie avsluttes når det aller siste “Skavlan” sendes på TV 2 og TV 2 Play. Dette ønsker vi selvsagt at flest mulig skal få med seg I tillegg til “Norges nye megahit” og Farmen-finalen i morgen, sier Sarah C. J. Willand.

Den sporten som sendes på TV 2 Sport 1 og 2 samt hovedkanalen er også inkludert. Deriblant to Champions League-kamper, en Premier League-kamp og èn LaLiga-kamp per runde. I tillegg til alt av vintersport. Kampanjen gir 30 dager gratis tilgang og den vil løpe til 10. januar. Sport Premium-kanalene og kjøp-og leiefilm er ikke en del av kampanjen.

- Vi vet at seerne verdsetter vårt innhold, og særlig det norske innholdet. Vi går også en jul i møte med den nye juleserien “Julestjerna» og tradisjonsrike programmer som «Truls à la Hellstrøm: Julespesial», “Flåklypa grand prix” og ikke minst “God jul Norge”. Det er beklagelig at seerne nå blir rammet som uskyldig tredjepart og derfor ønsker vi å gi de som ønsker det gratis tilgang til vårt innhold den kommende måneden forklarer Willand.

Kontakter

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Tor-Martin TorbergsenKommunikasjonssjef

For spørsmål om mediehuset TV 2, våre datterselskaper, allmennkringkasting, intern kommunikasjon og myndighetskontakt.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 454 69 806tor-martin.torbergsen@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom