Avinor

Apcoa vant anbudet for parkering ved lufthavnene i Stavanger, Trondheim og Bergen

Del

Tildeles kontrakt for de fem neste årene.

Etter at Sesam Parkering begjærte oppbud i fjor sommer, overtok Apcoa parkeringsdriften midlertidig på lufthavnene i Bergen, Stavanger og Trondheim.

I mellomtiden har Avinor gjennomført en tilbudskonkurranse for parkeringsdriften ved disse lufthavnene. Det er nå besluttet å tildele kontrakten til Apcoa. Ny kontrakt er gjeldende fra 1. januar 2020, og har en avtalelengde på 5 år.

Med denne avtalen drifter Apcoa parkeringen på samtlige av Avinors lufthavner, med unntak av Oslo lufthavn. 

- Vi er glad for å ha gjennomført en god anbudsprosess, og er fornøyd med å tildele denne kontrakten til Apcoa. De leverte det beste tilbudet, og er godt kjent med oss fra før. Dette betyr også at det ikke vil bli noen endringer for de reisende siden Apcoa allerede har driftet systemene siden i sommer, sier Per-Rune Lunderby, kommersiell direktør i Avinor.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom