AON og WMC Technologies

Aon og WMC Technologies inngår samarbeid

Del

(Oslo): – Aon Norway, Norges ledende forsikringsmegler og risikorådgiver har inngått et kommersielt samarbeid med WMC Technologies AS for å styrke sin portefølje av risikoreduserende tiltak for bedriftskunder.

Som en del av dette samarbeidet vil Aon kunne tilby og distribuere World Medical Card® til sine kunder. World Medical Cards tilbys gjennom en plattform der ansatte kan samle sin kritiske helseinformasjon. Ved en eventuell nødssituasjon vil informasjonen gjøres tilgjengelig for å sikre rask og riktig behandling.

«Dette er et viktig HMS-tiltak som vil kunne redusere risiko for bedrifter, og sikrer at ansatte får rask og riktig behandling ved eventuelle sykdomstilfeller,» sier Anette Brown, Fagdirektør Employee and Global Benefits. «Dette skaper trygghet for den ansatte, og hjelper å opprettholde produktiviteten hos bedriften. Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby denne innovative tjenesten eksklusivt til våre kunder som en del av vår satsing på redusering av helserisiko.» 

CEO i WMC Technologies, Ronny Kausland sier «vi er stolte av å kunne samarbeide med Aon og tilby deres kunder effektive og kostnadsreduserende tiltak, som i tillegg støtter bedriftenes viktigste ressurs – nemlig deres ansatte. Når du kobler Aons størrelse og fagekspertise med vår teknologi og løsninger skaper dette en vinn vinn situasjon med fordeler for alle parter.» 

Kontakter

Anette Brown
Practice Director Employee and Global Benefits
Aon Norway AS
+47 906 16 263
anette.brown@aon.no 

Ronny Kausland
CEO
WMC Technologies AS
+47 982 18 808
ronny.kausland@wmc-card.no     

Bilder

Om AON og WMC Technologies

AON og WMC TechnologiesOm WMC Technologies AS
WMC Technologies AS er et norsk selskap som tilbyr en helsejournal som inneholder kritisk helseinformasjon i en app og et fysisk kort. World Medical Card® sin misjon er å kunne gjøre viktig informasjon tilgjengelig når det trengs som mest, der språkbarrieren forsvinner og risikoen for feilbehandling reduseres. 

Om Aon
Aon plc er en verdensleder innenfor risikostyring, forsikringsmegling, reassuransemegling, pensjonsrådgivning, HR og outsourcing. Ved flere anledninger har selskapet blitt kåret til verdens fremste forsikringsmegler. Selskapet er notert på New York Stock Exchange og har mer enn 50 000 medarbeidere i over 120 land. I Norge representeres selskapet av Aon Norway AS, som har 140 ansatte og er Norges største forsikringsmeglerforetak, med kontorer i Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim. Aon Norway AS representerer en betydelig del av norsk nærings- og organisasjonsliv overfor forsikringsselskapene, og har også mange viktige oppdragsgivere i offentlig sektor.

Følg Aon på Twitter og LinkedIn

Følg WMC på LinkedIn   

Hold deg oppdatert på Aon Newsroom

Les Aons fageksperters kommentarer via The One Brief

Hold deg oppdatert på WMCs medisinske fag-blog

Følg saker fra AON og WMC Technologies

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AON og WMC Technologies på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.