Amedia

Anniken Renslo Sandvik (37) blir nyhetsredaktør i Budstikka

Del

Anniken Renslo Sandvik (37) er ansatt som nyhetsredaktør i Budstikka. Hun kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Mediehuset Nidaros

Anniken Renslo Sandvik blir nyhetsredaktør i Budstikka etter sommeren.
Anniken Renslo Sandvik blir nyhetsredaktør i Budstikka etter sommeren.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Budstikka Karianne Steinsland er meget tilfreds med ansettelsen av Sandvik. 

– Anniken er en god og erfaren leder med lang publisistisk erfaring. Hun er en lagbygger som har vist at hun behersker å lede endringsprosesser på en god måte. Anniken er en stødig, analytisk og trygg medieleder som vi ser frem til å få med på laget, sier ansvarlig redaktør Karianne Steinsland. 

– Sandvik har bevist gang på gang at hun evner å finne de historiene som gjør sakene relevante og gode. Og ikke minst har hun et stort hjerte for lokaljournalistikken, noe jeg er sikker på kommer Budstikkas lesere til gode, legger Steinsland til. 

Den påtroppende nyhetsredaktøren har tidligere vært ansvarlig redaktør i Finnmarken. Hun ble kåret til Årets talent av Medienettverket i 2018. Hun har også jobbet i Aust Agder Blad og er utdannet journalist ved Høgskolen i Bodø. 37-åringen er opprinnelig fra Oslo. 

– Jeg gleder meg veldig! Budstikka er en ærverdig lokalavis med lang historie, og ikke minst en lang historie for god journalistikk. Og nå står man overfor en spennende tid med ny utvikling i et konsern jeg kjenner godt. Den reisen er jeg stolt over å få være med på, sier den påtroppende nyhetsredaktøren. 

 – Dette betyr også at jeg skal hjem. Nå har jeg bodd over halve livet helt andre steder enn der jeg kommer fra, og nå kjennes det helt riktig å skulle bidra til å utvikle den eldste lokalavisen i det som faktisk er mitt nærmiljø, sier Anniken Renslo Sandvik.  

Budstikka har vokst mye i antall digitale abonnenter de siste årene. Opplagstallene som kom fra MBL tidligere i vår, viste en digital vekst på 10 prosent. Avisen må tilbake ti år for å finne liknende abonnementstall. 

Sandvik vil være på plass i redaksjonen på Billingstad i Asker senest 1. september. 

Anniken Renslo Sandviks arbeidserfaring og utdannelse


Redaksjonell bakgrunn:

Nyhetsredaktør i Nidaros. Konstituert ansvarlig redaktør i samme avis i mai-september 2021.

Ansvarlig redaktør i Finnmarken. 

Journalist og vaktsjef i Dagbladet Finnmarken. 

Journalist i Aust Agder Blad

Utdannelse:

Journalistutdanningen ved Høgskolen i Bodø

Master i Southeast Asian Studies ved Chulalongkorn University, Thailand

Bachelor i journalistikk ved Griffith College, Irland  

Avis- og nettjournalistikk, Skjeberg folkehøyskole

Bilder

Anniken Renslo Sandvik blir nyhetsredaktør i Budstikka etter sommeren.
Anniken Renslo Sandvik blir nyhetsredaktør i Budstikka etter sommeren.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

Storavtale om norsk fotball: Skal vise 50.000 breddekamper28.4.2022 13:30:00 CEST | Pressemelding

Med TV 2 og Amedia på eiersiden, blir MyGame plattformen for strømming av all breddefotball i Norge de neste syv årene. Med automatiserte sportskameraer på over tusen fotballbaner over hele landet, skal selskapet dekke kamper i full HD-video, med høydepunkter, kampanalyse og trenerverktøy bare eliteklubbene hittil har hatt tilgang til. Fotballpresident Lise Klaveness ser et stort potensial i det nye samarbeidet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom