NAF

Anne Stensrud Hognestad er teknologidirektør i NAF

Del

Anne Stensrud Hognestad er ansatt som ny teknologidirektør i NAF, Norges Automobil-Forbund. Hognestad kommer fra rollen som Strategi- og innovasjonsdirektør i Norsk Rikstoto.

Anne Stensrud Hognestad er teknologidirektør i NAF (Foto: NAF)
Anne Stensrud Hognestad er teknologidirektør i NAF (Foto: NAF)

- Anne tar med seg viktig kompetanse om hvordan ulike løsninger skal skape kundeverdi, og vi er svært fornøyde med at hun blir en del av NAF-teamet og konsernledelsen, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

Tidligere har Hognestad vært Chief Information Officer i Norsk Rikstoto i seks år, og tar med seg erfaring fra blant annet Posten Norge hvor hun hadde ansvar for store deler av den digitale utviklingen.

- NAF har kommet langt i arbeidet med digitalisering. Min motivasjon ligger i å ta det et steg videre ved å bruk av teknologi, data og innsikt for å løse kundens behov. Tar vi de riktige strategiske valgene kan det bli et konkurransefortrinn for oss. Noe av det som imponerer og trigger meg er måten NAF jobber på, med flat struktur og samarbeid mellom ulike fagmiljøer, sier Hognestad.

NAF er Nordens største interesseorganisasjon med nær 500 000 medlemmer, og tilbyr tjenester til bileiere, syklister og MC-førere over hele Norge. De siste årene har NAF jobbet med digitalisering av tjenestene og utvikling av organisasjonen for å møte nye medlemsbehov.

- Teknologi er det viktigste verktøyet vi har for å utvikle nyskapende tjenester og forenkle hverdagen til våre medlemmer. De siste årene har vi tatt sjumilssteg i retning av en teknologi-drevet organisasjon, og med Anne på laget ser vi frem til å gå de neste stegene, sier Skjøstad.

Hognestad tiltrer i NAF 1.mars.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anne Stensrud Hognestad er teknologidirektør i NAF (Foto: NAF)
Anne Stensrud Hognestad er teknologidirektør i NAF (Foto: NAF)
Last ned bilde

Om NAF

NAF
NAF
Skippergata 4
0152 Oslo

23 21 31 00http://www.naf.no

Hver tiende nordmann og 25 prosent av alle personbileiere er medlem i NAF. Dette gjør oss til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med nærmere 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 68 lokalavdelinger, 450 ansatte og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig. NAFs virksomhet omfatter kontroll og testing av biler ved 44 NAF-sentre, trafikkopplæring, veihjelp, reise, handel, juridisk bistand og forbrukerrådgivning m.m. Etter avtale med Vegdirektoratet driver NAF 27 øvingsbaner i Norge.

Følg pressemeldinger fra NAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NAF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom