Babcock Scandinavian AirAmbulance

Ambulanseflyet i Brønnøysund operativt fra søndag morgen

Del

Smittevaskingen av ambulanseflybasen i Brønnøysund vil være ferdig lørdag kveld. Når basen er erklært ren sone vil nytt personell komme inn på basen. De vil gå på vakt søndag morgen.

Foto: Kent Antonsen, Babcock
Foto: Kent Antonsen, Babcock

Frem til ordinært vaktskifte førstkommende onsdag vil flyet i Brønnøysund operere på dagtid. Fra og med onsdag vil det igjen være operativt døgnkontinuerlig.

Den ansatte ved ambulanseflybasen i Brønnøysund som fikk påvist smitte, har kommet trygt hjem og blir fulgt opp av helsepersonell på hjemstedet. Alle de øvrige ansatte som var sammen med vedkommende på basen er i karantene. De ble testet for covid-19 fredag, men vil av smittevernhensyn forbli i karantene uavhengig av svaret på testene. Nytt mannskap er derfor på vei til Brønnøysund for å få ambulanseflyet operativt igjen.

Driftsleder Hilde Sjurelv i Babcock berømmer oppfølgingen selskapet har fått fra Helgelandssykehuset HF, kommuneoverlegen i Brønnøy og Luftambulansetjenesten HF og Flykoordineringssentralen (FKS).

- Sikkerhet for egne ansatte, helsepersonell og pasienter, kommer alltid først. Med det gode samarbeidet vi har hatt med de som er ansvarlige for smittervern og oppfølging lokalt, regionalt og nasjonalt, er vi trygge på at driften kan starte opp igjen søndag på en god måte, sier Sjurelv.

Bilder

Foto: Kent Antonsen, Babcock
Foto: Kent Antonsen, Babcock
Last ned bilde

Om Babcock Scandinavian AirAmbulance

Babcock Scandinavian AirAmbulance
Rådhusgata 3
9008 Tromsø

http://www.babcockinternational.com

Følg pressemeldinger fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Babcock Scandinavian AirAmbulance på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom