Amazon

Amazon Prime Video lanserer flere originalserier

Del

Seattle – 07. februar 2017 — I dag presenterte Amazon premieredatoene for fem nye Amazon originalserier - alle med lansering i februar. Prime Video-abonnenter vil kunne se de siste sesongene av prisbelønte serier som «Transparent» og «Mozart in the Jungle», samt de nye og populære seriene «Fleabag», «Goliath» og «Z: The Beginning of Everything».

Fleabag

Fredag 10. februar har serien «Fleabag» premiere på Amazon Prime Video. Phoebe Waller-Bridge (Crashing, Broadchurch) er både manusforfatter og skuespiller i serien. Serien gir et morsomt og gripende innblikk i sinnet til en tørr-tenkt, seksuell, sint og sorg-fylt kvinne (spilt av Phoebe Waller-Bridge), som kaster seg inn i det moderne London-livet. Serien er basert på Waller-Bridges teaterstykke «Fleabag», som blant annet vant en Edinburgh Fringe First Award, Critics’ Circle og Off-West End-pris for mest lovende dramatiker. I «Fleabag» spiller blant annet skuespillerne Brett Gelman (Twin Peaks), Olivia Colman (Peep Show) og Bill Paterson (Outlander), i tillegg til Hugh Dennis (Outnumbered), Hugh Skinner (Poldark) og Jamie Demetriou (People Time). Serien er regissert av Harry Bradbeer (Dickens), med Phoebe Waller-Bridge, Harry Williams og Jack Williams (The Missing) som produsenter.

Goliath

Fredag 17. februar lanseres originalserien «Goliath», med Oscar-vinneren Billy Bob Thornton i hovedrollen. Serien er den ultimate David vs. Goliath-kampen, utkjempet i det amerikanske rettssystemet i det 21. århundre. Serien følger en sliten og utdatert advokat som søker forsoning. Hans eneste sjanse avhenger av å få rettferdigheten til å vinne i et juridisk system hvor sannheten er blitt en ”vare”, og hvor rettferdigheten aldri har veid tyngre i favør av de rike og mektige. Serien er skrevet av David E. Kelley (Ally McBeal) og Jonathan Shapiro (The Practice). I «Goliath» spiller også stjerner som Olivia Thirlby (Juno), Maria Bello (Prisoners), Molly Parker (House of Cards), Nina Arianda (Florence Foster Jenkins) og Tania Raymonde (Lost) med flere. Serien er produsert av Kelley, Shapiro, Ross Fineman (Lights Out), David Semel og Larry Trilling (Parenthood).

Transparent Sesong 3

Fredag 17. februar har den nyeste sesongen av «Transparent» også premiere på Prime Video. I «Transparent» finner vi stjerner som Jeffrey Tambor (Arrested Development), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker (Curb Your Enthusiasm), Judith lys (The Assembled Parties) og Jay Duplass. Serien følger kjernefamilien Pfefferman på deres ulike reiser mot selvrealisering. Maura har etter en rystende ”reality check”, hvor hun har funnet romantisk partnerskap med Vicki og fått aksept fra familien sin, bestemt seg for å bli den kvinnen hun alltid har ønsket å være. I mellomtiden har Sarah og Ali tatt fatt på to ulike tilnærminger for å bånde spirituelt, samtidig som Josh, frikoblet fra jobb og kjærlighet, lider av et sårt tap som tvinger han til forsoning med fortiden. Alt dette sammenfaller passende nok på et familie-cruise til Mexico. Her bekreftes det at selv om deres familiehistorie er mørk, er hver familiemedlem sin sanne jeg når de er sammen.

Mozart in the Jungle Sesong 3

Den samme fredagen kommer den tredje sesongen av «Mozart in the Jungle», en komisk dramaserie basert på den kritikerroste memoaren «Mozart in the jungle: sex, drugs & classical music» av Blair Tindall. Blant skuespillerne finner vi Gael García Bernal (Bad Education) og Lola Kirke (Gone Girl), i tillegg til Bernadette Peters, Saffron Burrows og Malcolm McDowell. Den tredje sesongen starter midt i et storslagent italiensk eventyr. Rodrigo påtar seg en helt ny kunstnerisk utfordring, nemlig å gjenintrodusere den store operadivaen Alessandra Hailey på sin etterlengtede returkonsert i Venezia. Hailey reiser over hele Europa med cellisten Andrew Walsh ensemble, og innser at ikke alt er som hun hadde håpet. Mange av musikerne kan ikke være i samme rom som hverandre og anspentheten brer seg ut i gruppen. Musikerne blir utfordret til å bli selvstendige individer igjen, og må konfrontere livet uten deres orkesterfamilie i sentrum.

Z: The Beginning of Everything

Uken etter, fredag 24. februar, har «Z: The Beginning of Everything» global premiere på Amazon Prime Video. Serien er en fiksjonsbasert biografisk serie om livet til Zelda Sayre Fitzgerald, en strålende, vakker og talentfull Southern Belle som blir et ikon av den ville, fargerike, jazztiden i 1920-årene. Med stjerner som Christina Ricci (Pan Am) og David Hoflin (Once Upon a Time) starter serien i det øyeblikket Zelda møter den enda upubliserte forfatteren F. Scott Fitzgerald i Montgomery, Alabama i 1918. Serien beveger seg så gjennom deres lidenskapelige og turbulente kjærlighetsforhold og ekteskap. Serien viser alkoholismen, utroskapen, knuste drømmer og psykiske lidelser. «Z: The Beginning of Everything» tar for seg det fascinerende livet til en kvinne forut for sin tid. En kunstner fast bestemt på å etablere sin egen identitet i den stormfulle skyggen av sin verdensberømte mann. Serien er en moderne vri på en av de mest beryktede kjærlighetshistorier gjennom tidene, spilt ut i salonger og speak-easy barer fra Montgomery, Alabama til Cote d'Azur.

Amazon Prime Video-abonnenter kan se alle Amazons originalserier når som helst, hvor som helst gjennom Amazon Prime Video-appen for Android og iOS-telefoner og nettbrett, samt Fire-nettbrett, på LG, Sony Android og Samsung Smart TVer. Seriene er også tilgjengelig på PrimeVideo.com. Det er også mulig å laste ned originalseriene for å kunne se de i offline-modus. Seriene vil være tilgjengelig på engelsk, med fransk, italiensk, portugisisk eller spansk tekst.

Prime Video er tilgjengelig for nye kunder til introduksjonsprisen $ 2,99 (eller € 2,99) per måned for de første seks månedene. For de som ikke allerede er kunder, er det mulig å registrere seg for en gratis syv-dagers prøveperiode.

Kontakter

 For ytterligere informasjon eller spørsmål, vennligst ta kontakt via e-post: amazonvideo@golin.com

Om Amazon

Amazon
Amazon
Amazon Headquarters 410 Terry Ave. N Seattle
WA 98109

+1-206-266-1000https://www.amazon.com

Følg saker fra Amazon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amazon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amazon

Amazon har sluppet en teaser på sesong 2 av «The Grand Tour»11.7.2017 15:29:22 CESTPressemelding

Amazon Prime Video har i dag lagt ut en teaser fra sesong 2 av «The Grand Tour» - den andre sesongen av serien slippers seren i år. Klippet er det første offisielle klippet fra den populære serien, og viser Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i Mozambik, Sveits og Storbritannia. Prime Video abonenter kan se klippe eksklusivt her. Den første sesongen av «The Grand Tour» slo alle tidligere rekorder da den ble lanser i november 2016, og ble den største premieren Amacon Prime Video noen sinne har hatt med over seere fra over hele verden. Det er inngått en avtale om å lage tre sesonger av serien, hvor andre sesong slippes senere i år. For de som ønsker øyeblikkelig varsling når sesong to slippes kan man følge «The Grand Tour» på Facebook og Twitter.

Norgespremiere for Amazon Prime Video14.12.2016 10:30:00 CETPressemelding

Idag lanseres Amazon Prime video i Norge, og 199 andre land verden over. Kunder over hele verden kan nå abonnere på Prime Video og få tilgang til ny og populær underholdning, som «The Grand Tour» med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, samt prisvinnende originale serier fra Amazon, som eksempelvis Golden Globe-vinner «Mozart in the Jungle», «Transparent» - vinner av Golden Globe, Emmy og BAFTA, Emmy-vinner «The Man in the High Castle», i tillegg til andre populære TV-serier og filmer fra Hollywood.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom