TV 2

Altibox med alt i boks fra TV 2

Del

Som første distributør får nå Altibox TV 2 Sumo fullintegrert i sin poengmeny. Slik får Altibox-kundene enda større valgfrihet.

– Dette er et viktig strategisk samarbeid for TV 2, med en av våre distribusjonspartnere. Altibox-kundene kan nå benytte seg av alle mulighetene som finnes i TV 2 Sumo, gjennom TV-boksen sin. Slik får de tilgang til et rikt underholdningsunivers med norsk og internasjonalt innhold, et stort utvalg filmer og serier og alle TV 2s direktesendte kanaler. De kan se alt innhold fra TV 2 akkurat når det passer dem, på telefonen, i appen, eller i nettleseren i hele Europa. Det er vi veldig glade for, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Kundene får tilgang til TV 2 Sumo som et alternativ i Altibox’ poengsystem, enten ved å bruke eksisterende poeng, eller ved å kjøpe tilleggspoeng.

 Dette får Altibox-kundene tilgang til:

  • Eksklusivt TV 2-innhold som er laget kun for TV 2 Sumo, som «Torpet Kjendis» og «Hjerteslag».
  • TV 2-innhold som publiseres først på TV 2 Sumo: Enten en sesong tidligere, en uke tidligere eller tidligere samme dagen som det sendes på TV-kanalene.
  • Hundrevis av filmer og kvalitetsserier fra blant annet Nordisk Film.
  • Det beste av norsk og internasjonal reality og dokusåpe som «Bloggerne», «Funkyfam», «Kompani Lauritzen», «The Real Housewives» og «Keeping up with the Kardashians».
  • Et bredt utvalg av norske og internasjonale dokumentarer som «Norge bak fasaden», «Vårt lille land», «Gaycation» og «Jonestown».
  • Et eget barneunivers, «Oiii», hvor de minste kan boltre seg med spennende, stimulerende, og trygt barneinnhold fra Egmont.
  • TV 2 Nyhetene og TV 2 Nyhetskanalen, akkurat når det passer.

– Vi er svært glade for at kundene våre nå får enda større valgfrihet. Samarbeidet med TV 2 vil gjøre det enklere for seerne å få tilgang til det de ønsker å se, når de ønsker å se det. Kundene vil også få mulighet til å oppgradere til pakker som inneholder Premier League, som vi vet at mange kunder har et lidenskapelig forhold til, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox. 

 – Samarbeidet med Altibox har vært godt og konstruktivt. I fellesskap har vi funnet gode og fremtidsrettede løsninger, for seerne, Altibox og for TV 2. Vi har jobbet tett sammen helt siden den langsiktige samarbeidsavtalen mellom oss ble inngått juli 2019, med mål om å kunne lansere for Altibox-kundene i sommer. Nå er vi glade for å være i gang, sier Sandnes.

Her kan du se enda mer av innholdet Altibox-kundene nå får tilgang til hos TV 2 Sumo:

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/ny-sesong-med-huskestue-og-50-seriepremierer-pa-tv-2-sumo-i-sommer?publisherId=13318709&releaseId=17886742

Nøkkelord

Kontakter

Sissel Kruse LarsenAnsvarlig kommunikasjon og myndighetskontakt

Kontaktperson for henvendelser fra media om Mediehuset TV 2, datterselskaper, TV 2s leder- og redaktørgruppe, m.m.

400 75 001sisselkruse.larsen@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom