Altibox

Altibox gjør barne-tv trygt igjen

Del

Den nye tjenesten Altibox Barn lar de yngste se favorittprogrammene sine uten å måtte lete gjennom jungelen av kanaler, strømmetjenester og programarkiver først.

Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.

De aller yngste har ofte sterke meninger om hva de ønsker å se, men det er ikke alltid de er like treffsikre med fjernkontrollen som de eldre barna. Samtidig er mengden tilgjengelig innhold større enn noen gang, og derfor tar Altibox nå grep for samle barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.

- Med Altibox Barn har vi skapt en trygg og oversiktlig samlingsplass for barnevennlig innhold. En tjeneste som gir de yngste barna inntrykk av at de bestemmer helt selv, og som dermed lar foreldrene senke skuldrene litt i en travel hverdag, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Altibox Barn er tilgjengelig fra tv-menyen, og er enkel å manøvrere i ved hjelp av piltastene på fjernkontrollen. Tjenesten gir tilgang til alt innholdet fra barnekanalene som kundene har valgt inn i abonnementet sitt: NRK Super, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Boomerang, Nickelodeon, NickToons, Nick Junior, HBO Toonix, Disney Movies on Demand og Disney Channels XTRA.

I tillegg til at barna får tilgang til alle barneprogrammene fra de ulike kanalene, kan de også finne tilbake til favorittene sine i «sist sett»-kategorien. De får også forslag til ny underholdning i en oversikt over det mest populære innholdet i tjenesten til enhver tid.
- Mange unge kunder og deres foreldre har allerede testet ut Altibox Barn. Vi har fått mange tydelige tilbakemeldinger på at innhold og navigering lever opp til forventningene, så nå gleder vi oss til å slippe tjenesten til alle de små tv-sjefene, sier Skjelbred.

Første versjon av Altibox Barn blir tilgjengelig for alle tv-kundene fra onsdag 5. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Altibox

Altibox
Altibox
Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

https://www.altibox.no

Altibox er et datterselskap i Lyse-konsernet og har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Altibox har i dag om lag 220 ansatte og har hovedkontor i Stavanger. 36 norske og danske lokale og regionale fiberselskaper leverer tjenester fra merkevaren Altibox. Altibox-partnerskapet har til sammen over 600 000 aktive kunder og er Norges største leverandør av fiberbredbånd. Altibox har ifølge EPSI de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge for tiende år på rad. Altibox er også bransjevinner i Norsk Kundebarometer innenfor både TV- og bredbåndsleverandører.

Følg saker fra Altibox

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Altibox på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Altibox

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom