Altibox

Altibox gjør barne-tv trygt igjen

Del

Den nye tjenesten Altibox Barn lar de yngste se favorittprogrammene sine uten å måtte lete gjennom jungelen av kanaler, strømmetjenester og programarkiver først.

Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.

De aller yngste har ofte sterke meninger om hva de ønsker å se, men det er ikke alltid de er like treffsikre med fjernkontrollen som de eldre barna. Samtidig er mengden tilgjengelig innhold større enn noen gang, og derfor tar Altibox nå grep for samle barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.

- Med Altibox Barn har vi skapt en trygg og oversiktlig samlingsplass for barnevennlig innhold. En tjeneste som gir de yngste barna inntrykk av at de bestemmer helt selv, og som dermed lar foreldrene senke skuldrene litt i en travel hverdag, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Altibox Barn er tilgjengelig fra tv-menyen, og er enkel å manøvrere i ved hjelp av piltastene på fjernkontrollen. Tjenesten gir tilgang til alt innholdet fra barnekanalene som kundene har valgt inn i abonnementet sitt: NRK Super, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Boomerang, Nickelodeon, NickToons, Nick Junior, HBO Toonix, Disney Movies on Demand og Disney Channels XTRA.

I tillegg til at barna får tilgang til alle barneprogrammene fra de ulike kanalene, kan de også finne tilbake til favorittene sine i «sist sett»-kategorien. De får også forslag til ny underholdning i en oversikt over det mest populære innholdet i tjenesten til enhver tid.
- Mange unge kunder og deres foreldre har allerede testet ut Altibox Barn. Vi har fått mange tydelige tilbakemeldinger på at innhold og navigering lever opp til forventningene, så nå gleder vi oss til å slippe tjenesten til alle de små tv-sjefene, sier Skjelbred.

Første versjon av Altibox Barn blir tilgjengelig for alle tv-kundene fra onsdag 5. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Med Altibox Barn samles barneinnholdet på en enkel og brukervennlig måte.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Altibox

Altibox
Altibox
Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

https://www.altibox.no

Altibox leverer høyhastighetsbredbånd og tv-underholdning via kompromissløs fiberteknologi. Selskapet har hovedkontor i Stavanger, og teller i dag 170 ansatte. Regionale og lokale fiberselskaper leverer fibertjenester fra Altibox til mer enn 500.000 oppkoblede husstander i Norge og Danmark. Altibox har de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge for niende år på rad, og har vunnet en rekke priser for beste kundeservice.

Følg saker fra Altibox

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Altibox på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Altibox

Altibox og Skagenfiber etablerer ny fibervei ut av Norge17.12.2019 08:42:31 CETPressemelding

Altibox kjøper 100% av aksjene i Skagenfiber AS, og etablerer derved en ny fiberkabel mellom Norge og Danmark som slutter ringen i Altibox sin nye internasjonale fiberring Euroconnect-1. Når kabelen over Skagerak står ferdig i 2020, skal fiberen benyttes for å tiltrekke internasjonale datasenteraktører og operatører, og vil dermed kunne bidra til betydelige forretningsmuligheter for Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom