Allente

Allente utvider TV-pakkene med TV 2 Play

Del

Allente utvider TV-pakkene Standard, Large og Premium med TV 2 Play. Hele TV 2s univers av filmer og serier blir derfor tilgjengelig for Allentes kunder, gjennom TV 2 Play Film & Serier med reklame. «TV 2s omfattende univers av film og serier blir et kjærkomment tilskudd til tv-tilbudet våre kunder har tilgang til», sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

Bild: TV 2
Bild: TV 2

Allente informerte i juni om at TV 2 Play Total inkluderes i selskapets Premium-pakke. Senere, i august, annonserte selskapet at partene inngikk et eksklusivt partnerskap om offentlig visning av TV 2s sportsrettigheter på puber og restauranter.

Som del av avtalen mellom Allente og TV 2 lanseres nå TV 2 Play Film og serier med reklame i Allente sine tv-pakker Standard, Large og Premium. Seerne får derfor innen kort tid tilgang på TV 2s unike univers med et bredt tilbud av norske filmer og serier, i tillegg til innhold fra C More.

«Gjennom å satse på langsiktige samarbeid med våre partnere kan vi kontinuerlig fylle på med innhold folk setter pris på i våre tv-pakker. TV 2s omfattende univers av film og serier blir et kjærkomment tilskudd til tv-tilbudet våre kunder har tilgang til», sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

«Vi ønsker at TV 2 Play skal være like bredt tilgjengelig som TV-kanalene våre. Gjennom det gode samarbeidet med Allente får nå deres kunder enkel tilgang til alt det gode TV 2-innholdet, der de vil og når de vil. Dette er fremtidens samarbeidsmodell for TV 2.» sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Kontakter

Bilder

Bild: TV 2
Bild: TV 2
Last ned bilde
Bild: TV 2
Bild: TV 2
Last ned bilde
Bild: TV 2
Bild: TV 2
Last ned bilde
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

Allente utnevner ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i sommer annonserte den nordiske tv-distributøren Allente at deres tidligere CFO, Jonas Gustafsson, tar over rollen som administrerende direktør for selskapet etter et suksessfullt første driftsår siden sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Nå annonserer selskapet at Helge Øien tar over som ny CFO i Allente, med oppstart 1. september. Øien kommer fra stillingen som CFO i Telenor Myanmar og har tidligere vært en del av Telenor Groups finansavdeling, inkludert innenfor områdene M&A og Investor Relations. «Helge Øiens bakgrunn og kompetanse er en perfekt match med Allente når vi nå skal ta det neste steget i vår utviklingsreise og utvider tilbudet vårt denne høsten. I sin nye rolle kommer Helge til å møte et ungt og fremgangsrikt selskap med et fantastisk team, og vi ønsker han hjertelig velkommen», sier Gustafsson. «Å ta steget inn i en tv-bransje som er i rask utvikling blir en svært spennende oppgave som jeg ser frem til å ta del av. Allente har store ambisjoner

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom