Allente

Allente lanserer trådløst bredband via 5G

Del

Tv-distributøren Allente, en sammenslåing mellom Canal Digital og Viasat, tar nå enda et steg i sin satsing på trådløst bredbånd og lanserer 5G i kombinasjon med høyere bredbåndshastigheter. Med dette sikrer selskapet tilgangen til en fremtidssikker og robust internettilkobling for sine kunder.

I august lanserte Allente fast trådløst bredbånd, også kjent som Fixed Wireless Access, og ble dermed den første aktøren på markedet med å tilby en attraktiv kombinasjon av tv via satellitt og strømmetjenester via bredbånd. Initiativet har blitt tatt vel imot av kundene, som har vist seg å sette pris på muligheten til å samle tv, strømming og bredbånd hos én leverandør.

Allente tar i dag neste steg i utrullingen av trådløst bredbånd gjennom å tilby hastigheter på 100, 200, 300 og 500 Mbps over 5G-nettet. For eksisterende kunder behøves ingen ytterligere investeringer for å ta i bruk den nye teknologien og hastighetene, ettersom de allerede monterte antennene er tilpasset 5G-teknologien.

«Vi i Allente er svært stolte av å være en av de første som tilbyr fast trådløst bredbånd over 5G-nettet, til glede for både eksisterende og nye kunder», sier Svein Erik Santiago Davidsen, Norgessjef i Allente.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Svein Erik Santiago Davidsen, norgessjef i Allente
Svein Erik Santiago Davidsen, norgessjef i Allente
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom