Allente

Allente lanserer stipend sammen med Amedias Direktesport

Del

Den nordiske tv-distributøren Allente lanserer i dag Allente-stipendet i samarbeid med Direktesport. Direktesport er Amedias sportsportal og Norges største kringkaster av direktesendt sport. Stipendet, som skal deles ut hvert kvartal, skal bidra til å finansiere norske sportsklubber og idrettslag. Søknadsprosessen åpner i dag, 18. juni.

Foto: Direktesport
Foto: Direktesport

Allente lanserer i dag Allente-stipendet i samarbeid med Amedias sportsportal, Direktesport. Stipendet som skal deles ut én gang hvert kvartal har som formål å hjelpe til med å finansiere norske sportsklubber og idrettslag. Midlene kan gå til innkjøp av utstyr og bekledning, forbedre fasiliteter, transport av laget til turneringer eller andre behov de måtte ha.

Den første søknadsperioden for Allente-stipendet åpner i dag, 18. juni, og varer frem til 1. september. Amedia og Direktesport skal hjelpe til med å informere idrettsentusiaster om stipendet via sine plattformer i denne perioden. Hvem som vinner stipendet vil bli annonsert live via Direktesport, sammen med Allente.

Svein Erik Santiago Davidsen, Norgessjef for Allente: «Allente-stipendet er todelt. Det gir oss muligheten til å gi noe tilbake til samfunnet, samtidig som det bidrar til å støtte oppunder idretten – en interesse vi har til felles, som skaper enhet og bidrar til en livsstil bestående av god helse og velvære. Både Direktesport og vi i Allente har troen på at vi som samfunn blir bedre i samspill med idretten. Allente-stipendet er inkluderende og tilgjengelig for alle organiserte sportsklubber og idrettslag. Vi er glade for å inngå et partnerskap med Direktesport om dette, og ser veldig frem til å motta alle søknadene».

Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia: «Vi elsker lokalidretten og håper å få hele bredden i gang. Den bidrar til fellesskap, god helse og engasjement over hele landet. Koronasituasjonen har påvirket livsgrunnlaget til både idrettslag og idrettsarrangementer, og i den sammenheng er Allente-stipendet spesielt viktig. Det vil bidra til at organiserte sportsklubber, idrettslag og -arrangementer kan fortsette å eksistere. Vi er stolte partnere av Allente-stipendet».

Ytterligere informasjon om Allente-stipendet og tilhørende søknadsskjema finner du på www.allente.no/allente-stipendet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Direktesport
Foto: Direktesport
Last ned bilde
Foto: Direktesport
Foto: Direktesport
Last ned bilde
Foto: Direktesport
Foto: Direktesport
Last ned bilde
Svein Erik Santiago Davidsen, Norgessjef Allente
Svein Erik Santiago Davidsen, Norgessjef Allente
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Om Allente

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over 1 million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Bjørn Ivar Moen. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Om Direktesport

Direktesport er Amedia-avisenes sportsportal. Her får du tilgang til mer enn 5.000 idrettsarrangementer fra hele landet, i løpet av et år. Blant innholdet finner du fotball, friidrett, håndball, motorsport og kampsport, og du kan både se sendingene direkte og i opptak. Direktesport har mottatt flere internasjonale priser for sitt unike tilbud i konkurranse med store medieaktører fra hele verden. 

Kontakt

Maja Wikman Ulrich, Chief PR & Communications Officer Allente, +46 736 99 26 65, maja.wikman.ulrich@allente.tv 

Helge Birkelund, Direktør for sportsutvikling Amedia, +47 97 19 28 04, helge.birkelund@amedia.no

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

Allente utnevner ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i sommer annonserte den nordiske tv-distributøren Allente at deres tidligere CFO, Jonas Gustafsson, tar over rollen som administrerende direktør for selskapet etter et suksessfullt første driftsår siden sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Nå annonserer selskapet at Helge Øien tar over som ny CFO i Allente, med oppstart 1. september. Øien kommer fra stillingen som CFO i Telenor Myanmar og har tidligere vært en del av Telenor Groups finansavdeling, inkludert innenfor områdene M&A og Investor Relations. «Helge Øiens bakgrunn og kompetanse er en perfekt match med Allente når vi nå skal ta det neste steget i vår utviklingsreise og utvider tilbudet vårt denne høsten. I sin nye rolle kommer Helge til å møte et ungt og fremgangsrikt selskap med et fantastisk team, og vi ønsker han hjertelig velkommen», sier Gustafsson. «Å ta steget inn i en tv-bransje som er i rask utvikling blir en svært spennende oppgave som jeg ser frem til å ta del av. Allente har store ambisjoner

Ny administrerende direktør for Allente1.7.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Når tv-distributørene Canal Digital og Viasat Consumer ble slått sammen til nordiske Allente i mai 2020 var det med Bjørn Ivar Moen som administrerende direktør. Etter et år preget av fremgang tar nå Jonas Gustafsson over som administrerende direktør for Allente. Moen slutter og blir ny administrerende direktør for Telenor Sverige. «Det har vært helt fantastisk å lede først Canal Digital, så Allente, gjennom sammenslåingen. På kort tid har Allente etablert seg som en nordisk tv-gigant med over en million fornøyde kunder. Jeg forlater et ungt, men samtidig veldrevet og fremgangsriktig, selskap i gode hender. Jeg ser veldig frem til å følge Allentes videre reise med stor interesse», sier Bjørn Ivar Moen. Jonas Gustafsson har vært kombinert finansdirektør og Head of Operations for Allente siden sammenslåingen. Før det har han vært blant annet administrerende direktør for Viasat Consumer Norden, samt fungerende administrerende direktør for NENT Group Sverige. Å ta steget opp til å bli admi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom