Allente

Allente lanserer Amazon Prime Video på sine dekodere

Del

TV-distributøren Allente har inngått en distribusjonsavtale med Amazon Prime Video. Det gir selskapets kunder enklere tilgang til strømmetjenestens utvalg av tv og film.

Mahmoud Mustapha, Kommersiell direktør i Allente
Mahmoud Mustapha, Kommersiell direktør i Allente

Oslo, 22. oktober 2021

Den nordiske TV-distributøren Allente – en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer – har inngått en distribusjonsavtale med Amazon Prime Video. Allentes kunder vil dermed få enda enklere tilgang til et stort utvalg TV- og filmfavoritter, gjennom Amazon Prime Video-appen på Allentes AndroidTV-baserte OnePlace-dekoder. Amazon Prime Video-appen vil også bli tilgjengelig på den nye Allente dekoderen som lanseres i starten av 2022.

Gjennom Amazon Prime Videos strømmetjeneste får kundene tilgang til et bredt utvalg av filmer og TV-serier, slik som populære Amazon-originaler som Coming to America, The Grand Tour, The Tomorrow War, The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy’s Without Remorse og The Boys.

Kommersiell direktør i Allente, Mahmoud Mustapha, sier følgende om lanseringen: «Ved å gi kundene våre enkel tilgang til hele innholdet til Amazon Prime Video, utvider vi også vår allerede omfattende portefølje av lineære kanaler og strømmetjenester. Vi vet at kundene våre i hele Norden setter stor pris på Amazon Prime Video, og derfor er vi stolte over å kunne annonsere dette første steget i vårt samarbeid med Amazon».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mahmoud Mustapha, Kommersiell direktør i Allente
Mahmoud Mustapha, Kommersiell direktør i Allente
Last ned bilde
Allente dekoder
Allente dekoder
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom