Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker staben med to seniorer

Del

Alfred Berg Kapitalforvaltning har sett en dobling av forvaltningskapital de siste fire årene. Nå styrker de staben med to nye seniorer.

Inn dørene kommer tidligere leder av NBIMs kredittanalyse i London, Henrik Emil Høyerholt, og senior kundeansvarlig Sigmund Ruud fra Nordea Investment Management. De to har over 30 års erfaring fra finansbransjen mellom seg.

– Jeg er svært fornøyd med at Ruud og Høyerholt har sagt ja til å begynne hos oss i Alfred Berg. De har verdifull erfaring, og deres kompetanse vil styrke vårt nordiske renteforvalterteam og servicen vi tilbyr våre institusjonelle kunder, sier administrerende direktør i Alfred Berg, Helge S. Arnesen.

Høyerholt er ansatt som senior kredittanalytiker i Alfred Bergs nordiske renteteam. I tillegg til erfaringen fra NBIM har han også erfaring fra blant annet Arctic Securities og ABG Sundal Collier. Ruud kommer fra Nordea Investment Management, og har tidligere erfaring fra Danske Markets og Vesta Forsikring.

Alfred Berg har de siste årene vært blant de tre høyest rangerte forvaltningsselskapene i den årlige kundetilfredshetsundersøkelsen gjennomført av TNS Sifo Prospera. De siste 4 årene er forvaltningskapitalen doblet, og i følge statistikk fra Verdipapirfondenes Forening var Alfred Berg forvaltningsselskapet med høyest nettotegning i fond i juni måned.

– Jeg ser frem til å begynne hos Alfred Berg. Selskapet har vist god vekst og har mange dyktige medarbeidere. Dette kan også ses ved at Alfred Berg nå har klatret opp til en sterk nummer to posisjon på Prosperas kundetilfredshetsundersøkelse, sier Sigmund Ruud. 

Nøkkelord

Kontakter

For ytterligere informasjon:

Helge S. Arnesen
Administrerende Direktør Alfred Berg
Telefon: (+47) 22 00 51 40
Mail: helge.s.arnesen@alfredberg.com

Nils J. Andresen
Leder institusjonelle kunder Alfred Berg
Telefon: (+47) 22 00 51 49
Mail: nils.andresen@alfredberg.com

Om Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg Kapitalforvaltning
Alfred Berg Kapitalforvaltning
Støperigata 2
0250 Oslo

+47 22 00 51 00http://www.alfredberg.no

Alfred Berg er en nordisk spesialistforvalter og har et av de største og mest erfarne forvaltningsmiljøene i Norden. Selskapet har de siste årene vunnet en rekke priser fra Lipper og Morningstar for sine rente- og aksjefond. Alfred Berg tilbyr i tillegg et bredt spekter av internasjonale aktivaklasser som forvaltes av eieren BNP Paribas Investment Partners. I Norge forvaltes midler tilsvarende ca. 47 mrd. kroner (per 31.07.2016).

Følg saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Alfred Berg Kapitalforvaltning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker teamet med tre nye medarbeidere2.9.2014 08:28:14 CESTPressemelding

Alfred Berg styrker sin posisjon som en av de ledende kapitalforvalterne i Norge gjennom ansettelse av tre nye medarbeidere. De tre nyansatte er Arve Sverdrup Drageset, Dag A. D. Messelt og Kristoffer Sønnervik. Alle har bred erfaring fra finanssektoren og vil tre inn i ulike roller i Alfred Berg. Drageset starter som Nordic Senior Legal Counsel, Messelt som Investment Specialist og Sønnervik som Senior Client Relationship Manager.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom