Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker sitt salgsteam

Del

Alfred Berg forsterker sin posisjon som en av de ledende kapitalforvalterne i Norge med ansettelsen av Alexander Hofsmoen som Senior Client Relationship Manager. Hofsmoen kommer fra Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS.

- Jeg er svært tilfreds med at Alexander har sagt ja til å begynne hos oss i Alfred Berg. Han har lang erfaring innen bank og finans med rådgivning av privatpersoner, stiftelser og organisasjoner. Dette kommer til å styrke oss ytterligere og øke servicen til våre kunder, sier Helge S. Arnesen, adm. direktør i Alfred Berg Kapitalforvaltning. 

I sin nye rolle vil Hofsmoen bruke sin erfaring på området til å bistå Alfred Bergs kunder med å sette sammen porteføljer som harmoniserer med ønsket risikonivå og investeringshorisont. I tillegg vil han sammen med det eksisterende salgsteamet være med å utvikle produkttilbudet til kundene.

De siste fem årene har Hofsmoen jobbet i Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS. Før dette jobbet han som Senior Account Manager og Team Leader i Kaupthing Wealth Management, samt i Nordea. Han har også lang erfaring fra Tyskland fra blant annet Deutsche Bank og Citibank, og mer enn 15 års erfaring som kunderådgiver.

- Jeg ser frem til å jobbe i en organisasjon som er innovativ og ambisiøs. Jeg håper min erfaring som kunderådgiver vil komme kundene til nytte, og at jeg kan bli en bra samtalepartner til det meget erfarne salgsteamet i Alfred Berg, sier Hofsmoen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Helge S. Arnesen
Adm. direktør, Alfred Berg Kapitalforvaltning 
Tel.: (+47) 220 051 40
E-post: helge.s.arnesen@alfredberg.com

Bettina Sökare
Nordic Head of Communication & PR
Tel.: (+46) 8 562 347 33
E-post: bettina.sokare@alfredberg.com

Om Alfred Berg

Alfred Berg er en nordisk kapitalforvalter med 145 ansatte, og forvalter cirka 18,2 milliarder euro på vegne av våre kunder i aksje- og rentebærende fond. Vi er en del av BNP Paribas Investment Partners. I tillegg til våre lokale forvaltningstjenester tilbyr vi også et bredt spekter av BNP Paribas Investment Partners fond. BNP Paribas Investment Partners en av Europas ledende kapitalforvaltere, og vår unike produktplattform gir en enkel tilgang til et bredt spekter av kapitalforvaltningsspesialister. Med 600 kompetente kundekonsulenter i 43 land, tilbyr Partner-nettverket en dedikert ekspertise innen forvaltning og innovative investeringsløsninger. Alle data ovenfor er per 31. desember 2012. For ytterligere informasjon besøk vår hjemmeside på www.alfredberg.no.

Dette dokumentet er utarbeidet kun for informasjon, og innebærer ikke 1) et tilbud om å kjøpe eller selge, eller en oppfordring til å kjøpe eller selge, slike verdipapirer eller finansielle instrumenter som er nevnt i dette dokumentet eller 2) investeringsråd. Enhver beslutning om å investere i verdipapirer som er beskrevet i dette dokument bør tas etter den nyeste versjonen av fondets prospekt, nøkkelinformasjon og vedtekter er nøye gjennomlest, og som kan fås vederlagsfritt hos Alfred Berg Kapitalforvaltning eller dets konsernselskaper. Videre bør potensielle investorer gjennomføre de undersøkelser som investor finner nødvendig, og å søke egne juridiske, regnskapsmessige og skattemessige råd for å foreta en selvstendig beslutning om egnethet og konsekvenser av en investering i verdipapirer. Synspunktene i dette dokumentet kan endres uten spesiell varsel. Investorer bør påse at de leser den nyeste tilgjengelige versjonen av dette dokumentet. Materialet kan være delvis eller helt basert på informasjon fra tredjepart. All informasjon i dette dokumentet er hentet fra kilder som Alfred Berg finner pålitelig, men Alfred Berg kan ikke garantere for nøyaktigheten og autentisiteten av informasjonen. Historisk avkastning er ikke en pålitelig indikator for fremtidige avkastning. De historiske resultatene tar ikke hensyn til avgifter eller utgifter i forbindelse med utstedelse og innløsning av andeler. Alle investeringer er utsatt for svingninger i markedet og risikoen forbundet med å investere i verdipapirer. Verdien av investeringer og overskuddet de genererer kan stige så vel som synke, blant annet som en følge av svingninger i valutakurser, og det er mulig at investorene ikke får tilbake sin opprinnelige investering. For mer informasjon, vennligst kontakt info@alfredberg.com eller besøk vår hjemmeside www.alfredberg.com.

Dette dokumentet er utarbeidet av Alfred Berg Kapitalforvaltning, et heleid datterselskap av BNP Paribas Investment Partners og er under tilsyn av Finanstilsynet

Om Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg Kapitalforvaltning
Alfred Berg Kapitalforvaltning
Støperigata 2
0250 Oslo

+47 22 00 51 00http://www.alfredberg.no

Følg saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Alfred Berg Kapitalforvaltning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker teamet med tre nye medarbeidere2.9.2014 08:28:14 CESTPressemelding

Alfred Berg styrker sin posisjon som en av de ledende kapitalforvalterne i Norge gjennom ansettelse av tre nye medarbeidere. De tre nyansatte er Arve Sverdrup Drageset, Dag A. D. Messelt og Kristoffer Sønnervik. Alle har bred erfaring fra finanssektoren og vil tre inn i ulike roller i Alfred Berg. Drageset starter som Nordic Senior Legal Counsel, Messelt som Investment Specialist og Sønnervik som Senior Client Relationship Manager.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom