Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker det nordiske forvaltningsteamet

Del

Alfred Berg Kapitalforvaltning signerte i dag en samarbeidsavtale med finske EAB Group Plc. Avtalen gjør at selskapet styrker sin nordiske rente- og aksjeforvaltning med tilstedeværelse i Finland. Forvaltningsteamet i Alfred Berg vil nå utgjøre mer enn 20 forvaltere og analytikere, basert i Oslo, Stockholm og Helsinki.

Alfred Berg Kapitalforvaltning har i dag signert en samarbeidsavtale med EAB Group Plc (EAB) i Finland. Gjennom samarbeidsavtalen integreres EABs forvaltningsteam i Finland med Alfred Bergs forvaltningsteam i Norge og Sverige. Det nordiske forvaltningsteamet i Alfred Berg vil utgjøre mer enn 20 forvaltere og analytikere, basert i Oslo, Stockholm og Helsinki. Teamet vil forvalte rundt 120 milliarder NOK på vegne av nordiske og internasjonale kunder.
Forvaltningsteamet har sterkt fokus på de nordiske aksje- og rentemarkedene. I tillegg forvalter teamet betydelige beløp i internasjonale mandater utenfor Norden.

– Gjennom avtalen med EAB styrker vi vår nordiske tilstedeværelse. I tillegg til våre erfarne forvaltningsteam i Oslo og Stockholm, vil vi nå også ha dyktige forvaltere med tung lokal kompetanse i Helsinki. EABs lange erfaring og kompetanse innen alternative investeringer vil også komplettere vår øvrige forvaltning på en god måte, sier Helge Arnesen, administrerende direktør i Alfred Berg Kapitalforvaltning.

Daniel Pasternack, CEO i EAB Group Plc, mener samarbeidsavtalen er gode nyheter for kundene.
– Dette er en unik mulighet til å arbeide sammen med Alfred Berg i Norge og Sverige. Jeg er sikker på at samarbeidet vil skape store verdier for våre kunder, sier Daniel Pasternack.

Bred tilstedeværelse

EAB Group Plc (Elite Alfred Berg) har 88 ansatte fordelt på 13 kontorer i Finland. Selskapet forvalter mer enn 30 mrd. NOK på vegne av mer enn 10.000 kunder. BNP Paribas Asset Management er største aksjonær i EAB Group. 

Alfred Berg Kapitalforvaltning har 60 ansatte i Oslo og Stockholm. Selskapet forvalter 115 mrd. kroner på vegne av norske og internasjonale investorer. BNP Paribas Asset Management eier 100% av Alfred Berg Kapitalforvaltning.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt gjerne:
Helge Arnesen, helge.arnesen@alfredberg.com

Om Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg Kapitalforvaltning
Alfred Berg Kapitalforvaltning
Støperigata 2
0250 Oslo

+47 22 00 51 00http://www.alfredberg.no

Følg saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Alfred Berg Kapitalforvaltning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Alfred Berg Kapitalforvaltning

Alfred Berg styrker teamet med tre nye medarbeidere2.9.2014 08:28:14 CESTPressemelding

Alfred Berg styrker sin posisjon som en av de ledende kapitalforvalterne i Norge gjennom ansettelse av tre nye medarbeidere. De tre nyansatte er Arve Sverdrup Drageset, Dag A. D. Messelt og Kristoffer Sønnervik. Alle har bred erfaring fra finanssektoren og vil tre inn i ulike roller i Alfred Berg. Drageset starter som Nordic Senior Legal Counsel, Messelt som Investment Specialist og Sønnervik som Senior Client Relationship Manager.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom