Sony Music Norway

Alan Walker og Imanbek tar deg med tilbake til 90-tallet

Del

Til sammen har deres to største hits 45 millioner månedlige lyttere og 2,5 milliarder avspillinger på Spotify, og nå tar Alan Walker og Imanbek for seg en av 90-tallets aller største hits, «Scatman».

Alan Walker & Imanbek - Sweet Dreams
Alan Walker & Imanbek - Sweet Dreams

Både Imanbek og Alan Walker har hatt samme start på sine musikk-karrierer: de produserte musikk på gutterommet og nå har begge blitt internasjonale, fremgangsrike DJer og produsenter. I dag slipper multi-platina hitmaskinen Alan Walker og Grammy-vinnende Imanbek låten «Sweet Dreams», som inneholder deler av Scatman Johns «Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)». Sporet er fylt til randen med mye energi og høy intensitet, med andre ord den perfekte måten å starte sommeren på!

HØR «SWEET DREAMS» HER

Sammen med singelen kommer det en musikkvideo som har premiere på Alan Walkers YouTube-kanal, hvor han har over 39 millioner abonnenter. Videoen til «Sweet Dreams» er filmet i ørkenen i Dubai, og er tydelig inspirert av romerske gladiator-kamper, samt at den har forseggjorte visuelle effekter.

SE MUSIKKVIDEOEN TIL «SWEET DREAMS» HER

Alan Walker forteller dette om låten og videoen:

– Eurotrance og techno var populært da jeg vokste opp, så det minner meg om mine første musikalske inspirasjoner. Vi hadde det dødsgøy da vi inkorporerte det ikoniske «Scatman»-refrenget inn i «Sweet Dreams» og vi ble skikkelig fornøyde med resultatet!

Imanbek sier dette om det spennende samarbeidet:

– Jeg var skikkelig spent på å samarbeide med en så utrolig flink og kul «music head» fra Norge. Alan Walker er ikke bare en kollega – han er også grunnleggeren av sin egen sjanger, så dette er et ekte samarbeid mellom to kulturer og sjangere!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Alan Walker & Imanbek - Sweet Dreams
Alan Walker & Imanbek - Sweet Dreams
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom