TV 2

Alan Walker i ny TV 2-serie om gaming

Del

DJ og artist Alan Walker er blant profilene i TV 2s nye gaming-serie «Spilldrømmen».

Alan Walker i «Spilldrømmen». Foto: Jonas Veka Tretli
Alan Walker i «Spilldrømmen». Foto: Jonas Veka Tretli

I «Spilldrømmen» møter vi mennesker som har gjort hobby til jobb, og har stor suksess med nettopp dette. Det ligger store pengesummer på bordet i den digitale hverdagen. Møt menneskene som i dag har morgendagens jobber i den digitale verden – det som er vår alles fremtid.

Ny side av Walker

Den norsk-britiske DJ-stjernen Alan Walker har millioner av streams, spiller på festivaler over hele verden og har opplevd eventyrlig suksess med en rekke av låtene sine, blant andre «Faded».

– Folk kjenner meg kanskje fra musikken, men det de kanskje ikke vet er at mye av det jeg har bygget opp er gjennom gaming, sier Walker i serien.

Nå skal han vise hvordan han aktivt bruker spill for å gjøre suksess blant annet på YouTube. 

Følgere fra hele verden

Jonas Nyløy Navarsete, bedre kjent som AvrageJonas, er en annen av dem som følges i serien. Han er en verdenskjent streamer med 372.000 abonnenter på YouTube, 650.000 følgere på Twitch, og 295.000 følgere på TikTok. Han har også medvirket i en reklamefilm for Coca Cola som har blitt vist på kinosaler verden rundt.

– Det er gøy å få anerkjennelse fra norske TV-kanaler. Det er mye stigma rundt gaming, og det er gøy å være med i denne serien for å bryte ned fordommer mange har. Vi viser at gaming er sunt, lærerikt og sosialt, og gjennom korona har vi gamere hatt et sted å være sosiale på, sier Navarsete.

Har cosplay som sin fulltidsjobb

Tine Marie Riis er cosplayer. Hun har rundt 700.000 følgere i sosiale medier og er en av få som har cosplay som sin fulltidsjobb.

– Cosplay er en utrolig flott og kreativ hobby med et utrolig inkluderende miljø. Vi deler lidenskap og kunnskap, og hovedpoenget er å ha det gøy! Jeg reiser rundt på internasjonale conventions (store samlinger med cosplayere) og holder foredrag og paneler, og så er jeg også dommer i konkurranser. I tillegg har jeg et eget kreativt byrå hvor jeg signerer cosplayere og kreative artister, sier hun.

«Spilldrømmen» består av totalt fem episoder, hvorav to allerede er publisert på TV 2 Play. Videre kommer to nye episoder mandag 28. mars, og den siste mandag 4. april. 

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Allsang på grensen, Drags, Farmen, Farmen kjendis, Gullruten, The Voice, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Bilder

Alan Walker i «Spilldrømmen». Foto: Jonas Veka Tretli
Alan Walker i «Spilldrømmen». Foto: Jonas Veka Tretli
Last ned bilde
Jonas Nyløy Navarsete/AvrageJonas i «Spilldrømmen». Foto: Håkon Rydningen
Jonas Nyløy Navarsete/AvrageJonas i «Spilldrømmen». Foto: Håkon Rydningen
Last ned bilde
Tine Marie Riis som tar bilde med Jonas Gahr Støre i «Spilldrømmen». Foto: Håkon Mæland
Tine Marie Riis som tar bilde med Jonas Gahr Støre i «Spilldrømmen». Foto: Håkon Mæland
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom