Sony Music Norway

Akustisk førjulsgave fra Peder Elias

Del

Siste fredag før advent gir Peder Elias oss julelåten "Home" og hitlåten "Bonfire" som første delikate smakebiter fra "Acoustic Sessions".

Peder Elias Acoustic Sessions artwork
Peder Elias Acoustic Sessions artwork

«Å gjøre låter helt nedstrippet og akustisk gir de alltid et ekstra personlig preg» forteller Peder Elias om at han slipper stemningsfulle nyinnspillinger av «Bonfire» og «Home».

Gladlåten «Bonfire» spredde seg som ild i tørt gress i Asia, og har til nå godt over 80 millioner streams. Spesielt i Korea og Taiwan har Peder Elias ivrige fans som har ønsket seg disse nye versjonene. 

«Bonfire er jo en opptempo låt om å nyte en sommerkveld med gode venner. Den får en litt annen feeling når jeg har senket tempoet og kun spiller på akustisk gitar. Akkurat som jeg ville gjort rundt et leirbål.»

«Home» fikk veldig god respons da den ble sluppet før annerledesjulen 2020, og for trønderen var det et høydepunkt å få fremføre den live, kun akkompagnert av flygel, på Lindmo.

«Teksten til Home er noe av, eller kanskje det mest, personlige og sårbare jeg har skrevet. Og å strippe den helt ned faller meg egentlig ganske naturlig. Det varmer ekstra å tenke på at så mange lytter til Home for å få julestemning, eller bare for å føle seg litt mindre alene i en tid hvor savn og følelsen av utenforskap forsterkes».

Peder Elias håper at de akustiske versjonene blir som en liten førjulsgave. At eksisterende fans får et nærmere forhold til låtene, og kanskje også at enda fler oppdager låtene og musikken hans. 

«Å føle at man hører til, i en vennegjeng eller med familien, er ikke en selvfølge. Det å ha noen du kan dele gleder, sorger eller høytidsdager med er noe jeg ønsker alle får oppleve, og jeg håper musikken min kan forsterke de gode følelsene eller gi litt trøst der det behøves».

De akustiske versjonene av «Bonfire» og «Home» er tilgjengelige fra fredag 26. november.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Peder Elias Acoustic Sessions artwork
Peder Elias Acoustic Sessions artwork
Last ned bilde
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Last ned bilde
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Last ned bilde
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Peder Elias (c) Paulina Kolataj
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom