NRK

Akkreditering: Spellemann

Del

NRK inviterer pressen til Spellemann på Chateau Neuf i Oslo 30. mars.

30. mars er det igjen klart for den tradisjonsrike prisutdelingen som hyller bredden og mangfoldet i norsk musikk gjennom det siste året. Årets utdeling foregår på Chateau Neuf i Oslo.

Følg lenken til denne siden for å søke akkreditering innen onsdag 27. mars. Vi trenger å vite om du vil dekke rød løper og om du ønsker å jobbe i presserommet. Det er få fotoplasser i salen, og de som får slik plass vil få beskjed. Det vil bli delt en mappe med bilder fra sendingene.

Presserommet har god kapasitet, med arbeidsbord, godt nett og viser naturligvis sendingen på skjerm. Vinnerne av priser vil komme innom presserommet for foto og spørsmål.

Tid og sted 30. mars

  • Rød løper er ved en av hovedinngangene til Chateau Neuf. Den åpner kl. 15.
  • Presserommet åpner kl. 14.30.
  • Del 1 av Spellemann starter kl. 17. Den sendes direkte på NRK.no og på nytt på NRK1 klokken 23.15.
  • Del 2 starter kl. 19.50 og sendes direkte på NRK1.

Kontakter

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom