Akershus Reklame Team AS

Akershus Reklame Team AS overtar Mailpack AS

Del

Vi kan med stor entusiasme meddele at Akershus Reklame Team AS, kjøper 100 % av aksjene i Mailpack AS. Dette trer i kraft fra 1. juni 2022.

Markedet er i stor endring, og vi har de siste årene sett en trend med konsolidering og sammenslåinger. Klargjøring til distribusjon og porto har beveget seg fra å være et nødvendig onde, til å bli et konkurransefortrinn for samtlige utgivere. Denne sammenslåingen vil gjøre at vi styrker vår posisjon, og skaper nye muligheter for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere. 

Mailpack AS sine ansatte blir med i overdragelsen, og i felleskap gleder vi oss til å videreutvikle et fantastisk team som yter eksepsjonell kundeservice. 

Mailpack AS sine kunder vil etter overdragelsen forholde seg til de samme kontaktpersoner de har i dag.

All produksjonen vil foregå ved Akershus Reklame Team AS sine lokaler i Industriveien 29 på Skedsmokorset. 

Leveringsadressen for varer til Mailpack AS vil fra 1. juli være: 

ART, Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Styret i Akershus Reklame Team AS

Kontakter

Arne Bruun, arne@art-as.no, +47 404 18 391

Lenker

Om Akershus Reklame Team AS

Akershus Reklame Team AS
Industriveien 29
2020 Skedsmokorset

https://www.art-as.no/hjem

Akershus Reklame Team AS har over 35 års erfaring med å bistå kunder til å fokusere på sin kjernevirksomhet. Våre forretningsområder er 3PL-varhotell, tilrettelegging for distribusjon og kundeservice.

Fra vårt lager på Skedsmokorset, håndterer vi siste del av logistikken på vegne av våre kunder – til deres kunder, samarbeidspartnere, avdelinger og andre relevante kontaktpunkter.

Følg pressemeldinger fra Akershus Reklame Team AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akershus Reklame Team AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.