Aker BioMarine

Aker BioMarine styrker lederteamet i QRILL Aqua

Del

Aker BioMarine har ansatt Bjørn Wallentin i rollen som Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy i Vice President Product Management and Sustainability. - De to vil bidra til at selskapet vil være godt posisjonert for framtiden, sier Sigve Nordrum, EVP Animal Health & Nutrition.

Bjørn Wallentin, Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy,Vice President Product Management and Sustainability.
Bjørn Wallentin, Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy,Vice President Product Management and Sustainability.

Ragnhild Dragøy har lang forskningserfaring og har de siste to årene vært direktør for bærekraft i Aker BioMarine. Wallentin kommer fra stillingen som Regional Vice President for Jotuns Americas-avdeling, et selskap hvor han har tilbrakt 27 år av sin karriere i en rekke ulike roller.

- Fordelene med QRILL Aqua som en funksjonell ingrediens går på tvers arter, og vi fortsetter å avdekke helsefordelene til dette lille antarktiske krepsdyret. Kursen er satt for vekst, og med det har vi som mål å styrke vårt lederteam og ekspandere til nye områder, sier Sigve Nordrum, EVP Animal Health & Nutrition, Aker BioMarine.

-Flott mulighet

- Med Bjørns sterke salgsbakgrunn og Ragnhilds forståelse for bærekraftig produktutvikling for menneskers og dyrs ernæring, er vi godt posisjonert for vårt neste kapittel, fortsetter han. 

Dragøy og Wallentin startet i sine stillinger i mai.

- Dette er en flott mulighet til å være en del av en bærekraftig og viktig industri, både når det gjelder fremtidens mat, så vel som helse på tvers av arter. Aker BioMarine har spennende muligheter i sikte når vi ser mot nye markeder, nye detaljhandelskanaler og nye måter å nå kunder på. Å få muligheten til å jobbe med et så profesjonelt team var en av hovedgrunnene til at jeg ønsket å starte i selskapet, sier Wallentin.

Samarbeid på tvers

Ragnhild Dragøy startet i Aker BioMarine i 2021, og kom fra stillingen som forskningsdirektør marin bioteknologi i Nofima Norge. Hun har mange års erfaring fra marin bioteknologi bak seg.  I sin nye rolle vil hun bidra til å bygge opp selskapets nye enhet, som vil fokusere på forskning, produktutvikling, bærekraft og markedsføring innenfor Aker BioMarines dyrehelse- og ernæringsvirksomhet.

- Min rolle vil være å lede og utvikle et svært kompetent team som er rustet til å møte vår nye enhets mål. Vi må også jobbe for å sikre solid samarbeid på tvers av selskapet, for å optimalisere våre QRILL-produkter i alle segmenter. Og spesielt viktig er det å integrere det viktige arbeidet fra bærekraft i vårt QRILL-produkt og budskap, sier Dragøy.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bjørn Wallentin, Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy,Vice President Product Management and Sustainability.
Bjørn Wallentin, Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy,Vice President Product Management and Sustainability.
Last ned bilde

Om Aker BioMarine

Aker BioMarine
Aker BioMarine
Oksenøyveien 10
1366 Lysaker

+47 24 13 00 00http://www.akerbiomarine.com

Om Aker BioMarine

Aker BioMarine er et bioteknologi- og krillfangstselskap, som jobber med å forbedre helsen til både mennesker og planeten. Selskapet er notert på Oslo Børs og utvikler krillbaserte ingredienser til bruk i legemidler, kosttilskudd (Superba®, NKO® og K · REAL®), akvakultur (QRILL® Aqua) og dyrefôr (QRILL® Pet), inkludert INVI ™, et høykonsentrert proteinisolat, og LYSOVETA ™, et kosttilskudd som transporterer EPA og DHA fra krill til ulike steder i kroppen. Aker BioMarines transparente verdikjede strekker seg fra bærekraftig innhøsting av krill i Antarktiske farvann, via selskapets knutepunkt for logistikk i Montevideo, til produksjonsanlegget i Houston, og videre til kunder over hele verden. Selskapets sterke fokus på bærekraft inspirerte lanseringen av sirkulærselskapet AION som skal hjelpe selskaper med å resirkulere og gjenbruke avfall.

Les mer på: www.akerbiomarine.com

Følg pressemeldinger fra Aker BioMarine

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aker BioMarine på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Aker BioMarine

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom