Akademiet Norge

Akademiet Nettstudier blir leverandør av nettkurs til Studieforbundet AOF

Del

Nye nettkurs og digitale live-kurs blir tilgjengelig gjennom AOF, i en ny samarbeidsavtale med landets største offentlig godkjente nettskole.

Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole.
Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole.

Akademiet Nettstudier er Norges største offentlige godkjente nettskole og tilbyr nettkurs i fag fra videregående skole for de som skal ta eksamen som privatist.

Studieforbundet AOF, er i dag et stort landsdekkende studieforbund med fokus på voksenopplæring. AOF skreddersyr kompetanseutvikling og opplæring til organisasjons- og arbeidsliv.


Gjennom samarbeidet mellom Akademiet Nettstudier og AOF vil 60 nettkurs og digitale live-kurs bli tilgjengelig for AOF sine medlemmer. ­
– En god løsning for studentene som søker kurs hos AOF, konstaterer Sigurd Kvammen, rektor ved Akademiet Nettstudier.

Kvammen forteller at Akademiet Nettstudier tilbyr faglig sterke kurs som dekker alle kompetansemålene i læreplanen for videregående skole, og at kursdeltakerne får tett oppfølging av lærer. 
– Vi opplever samarbeidet som en tillitserklæring og ser frem til å kunne bidra til at AOF sine medlemmer får et bredere tilbud. For oss ligger det både stolthet og glede i det å få en samarbeidspartner som har drevet med videreutdanning helt siden 1931. Mange av våre elever på privatistkurs i både klasserom og på nett, er voksne som tar videreutdanning. Vi ser fram til å dele våre erfaringer med AOF og arbeide for et best mulig nettstudietilbud for deres medlemmer, avslutter Kvammen. 

Nøkkelord

Kontakter

Sigurd Kvammen
Rektor
Akademiet Nettstudier
405 55 879
sigurd.kvammen@akademiet.no

Bilder

Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole.
Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole.
Last ned bilde
Akademiet Nettstudier tilbyr faglig sterke kurs som dekker alle kompetansemålene i læreplanen for videregående skole.
Akademiet Nettstudier tilbyr faglig sterke kurs som dekker alle kompetansemålene i læreplanen for videregående skole.
Last ned bilde
Rektor ved Akademiet Nettstudier, Sigurd Kvammen
Rektor ved Akademiet Nettstudier, Sigurd Kvammen
Last ned bilde

Lenker

Om Akademiet Norge

Akademiet Norge
Akademiet Norge
Skogliveien 4, Bygg C
3047 Drammen

922 36 600http://www.akademiet.no/

Akademiet er Norges største private videregående skole med over 10.000 elever over hele landet.

Akademiet Videregående Skole finner du i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund og Bergen.
Våre skoler tilbyr et bredt utvalg av utdanningsprogram fra Studiespesialisering med realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi, i tillegg til valg om ulike fokusområder som teknologi og forskning, business, juss, internasjonal linje, til studieforberedende Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering med Toppidrett, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet Grunnskole er realfagsskoler og holder til i Oslo og Drammen.

Akademiet Privatistskole for deg som skal ta fag fra vgs eller ønsker generell studiekompetanse som privatist, finner du i alle byer med videregående skoler, og også i Tønsberg og Trondheim. Privatistskolene tilbyr eksamensrettet undervisning med erfarne lærere i et bredt utvalg av fag. For deg som skal ta flere fag, tilbyr vi fagpakker. 

Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole, og tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Vi har fleksibel oppstart og passer derfor godt for deg med jobb eller andre forpliktelser uansett hvor i landet du befinner deg. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Akademiet Utveksling tilbyr utveksling til en rekke destinasjoner for elever i VG2.

Heltbergskolene med Heltberg Private Gymnas har vært en del av Akademiet siden 2012. Høsten 2021 byttet skolene navn og ble Akademiet Heltberg-skoler.  

Akademiet jobber kontinuerlig for å bli bedre og for at våre lærere skal skape engasjement for læring, og vi tror at elevens motivasjon for læring skapes best av lærere som selv er engasjerte og ser hver enkelt elev. Vi skal være Norges beste og mest fremtidsrettede skole både når det gjelder pedagogikk og teknologi.

Følg pressemeldinger fra Akademiet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademiet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Akademiet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom