Sony Music Norway

Aiba slipper debuten "Karusell"

Del

Nora Collective-nykommeren Aiba slipper Filip Kollsete-produserte "Karusell" 15. november.

18 år gamle Aiba fra Oslo har siden barndommen vært en målrettet og kreativ person med mange hobbyer. Da han ble introdusert for musikkproduksjon og låtskriving som 16-åring var det ingen tvil om hva han ville drive med, så han snekret sammen et studio i kjelleren hjemme og begynte å lage musikk. Et år senere plukket Nora Collective (Unge Ferrari, Arif, Philip Emilio) det opp, og resten er historie. 

Låtene til Aiba er uforutsigbare. Det er hele følelsesspekteret, alle fargene og tempoene. Litt som en karusell. Tekstene er derimot direkte- det er ektefølt og ærlig. Aiba er ikke redd for å vise følelser, han er ikke redd for å vise at han kan være både god, varm og kjip. Men det viktigste av alt er at han lager musikk han er stolt av. 

Etter å ha vært med i NRK-suksessen «18» denne høsten blir han nå å se på TV2-programmet «Generasjon Z», samtidig som han er klar for sette i gang med ny musikk. 15. november kommer «Karusell», en låt han håper mange kan kjenne seg igjen i.

«Låta handler om å være et sted der du egentlig bare vil kose deg, men så er det noen fra siden som kommer og maser på deg. Hodet går som en karusell og du vil bare være i fred» - Aiba 

Der det tidligere har vært hjemmelagde låter uten ordentlig miksing og mastring, har Aiba nå kommet seg i studio og jobbet med ulike produsenter. Det låter tidløst og fengende.

«Karusell» er produsert av Filip Kollsete. 

_______ 

Aiba ble introdusert for musikkproduksjon og låtskriving som 16-åring og bestemte seg, han skulle gjøre det selv og bli god. Han oppdaget Post Malone på SoundCloud en jul han feiret i morens hjemland, Dominikanske Republikk, og da var det gjort. Han ble med i Hiphop 101, en talentfarm D2 omtalte som «Groruddalens hiphop-fabrikk», hvor han fikk studiotid en gang i måneden. Men om man virkelig skal bli best er ikke en gang i måneden ofte nok. Aiba bygde et lite studio i kjelleren sin, og med dårlig utstyr og en mic ble de første demoene til. 

Demoene endte i hendene til Nora Collective, og ett år senere har han spilt flere konserter og vært i studio med noen av landets beste produsenter. Nå er han klar for å gi ut ny musikk, med både plateselskap og management i ryggen. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom