Sony Music Norway

«(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» er ute!

Del

«Ikke kall det et comeback, men vi er tilbake, det er Rifla og Sheriff, hva skjer?»

Arif er tilbake!

«(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» er ute, fredag 30.desember.

Låten, som handler om «The fast life», og om hvor fort ting kan bli snudd opp ned» , er produsert av NORA Collective-produsentene Marcel Basima og Benjie.

Siden Arif slapp «Hellig» i sommer, har den passert 3,5 millioner streams og streamet til gull. I tillegg har han spilt på flere av de største festivalscenene, deriblant Øya, Stavern og NEON. Arif har vist at han kan fylle de store scenene, og på nyåret legger han ut på en ny Norgesturné, der han kommer på besøk til 15 norske byer + København.

2022 markerer også 10-års jubileum for Arifs debutprosjekt «Kom Så Tok Færdiih», som på mange måter markerte starten på en ny sound for norsk hip hop, og er inspirasjonen bak artistprosjektene til flere av artistene som har slått gjennom de seneste årene. I forbindelse med jubileet har Arif gjort en eksklusiv podkast i samarbeid med Podimo, som samler noen av Arifs kjente og kjære som har vært med på hans musikalske reise så langt, deriblant Chirag Patel, Yosef Wolde-Mariam, Myra og Stig Brenner, med Michael «akaM1k3» Angeles som ordstyrer.

 «(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» er ute fredag 30.des»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Sara Angelica Spilling
(C) Sara Angelica Spilling
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom