Sony Music Norway

«(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» - Musikkvideo ute nå.

Del

Arif kickstartet året med «(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» med Karpe, som gikk rett inn på #2 og har drøye en million streams allerede. Nå er videoen ute!

Med Arif som Rifla og Chirag som Sheriff, får vi bli med inn bak kulissene hos «HNGST Corporation» en typisk dag på kontoret, og videre på afterworken der vi blant annet får cameos fra oslorapperen Mae, samt produsentene av låten, Benjie og Marcel Basima.

Videoen er regissert av Thomas Flått, og produsert av Micheal Angeles fra det kreative studioet AlsoKnownAs i Oslo.  

Se «(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff» her.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Arif x Karpe - (Åh) Tåmy Tåmy - Rifla x Sheriff (official music video)Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom