Appsonite Music and Apps

AGNO er ute med debut albumet «Hibernation»

Del

Bærum´s Kate Bush er ute med et 17 spors langt album fylt med stemningsfull progpop. Agno´s debut album «Hibernation» er en reise i vakre, ofte piano baserte låter, som reflekterer sjelslivet til artisten i lidenskapelige mønstre, og inviterer den som lytter til en fargerik reise uten grenser.

Cover Hibernation
Cover Hibernation
I en alder av 40, i det spesielle året 2020, ble det endelig tid for AGNOs første albumslipp.

«Hibernation» er et 17 spors album hvor Agno har gjort det meste av komposisjon, produksjon, miksing og mastering . Og alle låtene er selvfølgelig hennes egne.

«Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har jobbet med dette albumet alt i alt oppgjennom årene, det er en god del, og det ble ekstra intens jobbing da jeg i år bestemte meg for at jeg endelig skulle gi ut albumet. Da satte jeg meg en relativt kort tidsfrist, og jeg kunne sitte fra klokken sju om kvelden, til ni om morgenen neste dag. På tampen lærte jeg meg mye om mastering som løftet lyden veldig.»

Agno bruker stemmen og pianoet til å oversette og utforske sitt indre liv, i lidenskapelige mønstre, og inviterer den som lytter til en fargerik reise uten grenser.

«For meg er musikk en del av meningen med livet. Man kan finne musikk for enhver situasjon eller følelse. Det kan trøste, gi styrke, frigjøre sorg, sinne eller glede. Om du så skulle føle deg monoton, finnes det musikk som kan gjøre tomheten mer tålelig. Jeg skaper musikk som jeg liker å spille, og lytte til. Låter som enten hjelper meg å uttrykke og bearbeide tankene og følelsene mine, eller som skaper en atmosfære jeg liker å være i.»

AGNO er en sanger og låtskriver med et personlig preg og en eksperimentell vri. Hun er en lidenskapelig pianospiller med særpreget, sjelfull stemme, og hun begrenser seg ikke i den kreative prosessen, eller i stemmebruk. Musikken hennes beskrives som bluesy, jazzy og eksperimentell innen pop, folk og progressiv musikk.

AGNO, eller Agno M. U. Stiksrud, som hun jo heter, er opprinnelig fra Saksumdal og Lillehammer. Agno har lang fartstid på diverse scener på Østlandet og har blitt titulert som Bærum´s Kate Bush. De siste årene har Agno vært et aktivt medlem av «The Open X family» som er en levende, profesjonell åpen scene, som er en del av Nordic Black Theatre / Cafeteateret i Oslo.

«Hibernation» er tilgjengelig på Spotify, Itunes, Apple Music, Amazon, Tidal og mer.

Nøkkelord

Kontakter

Agno M. Stiksrud
Epost: stiksrud2@hotmail.com
tlf.: 48 28 34 42

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg saker fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Appsonite Music and Apps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom