AF Gruppen

AF Gruppen vant Farmand-gull for beste børsnoterte selskap

Del

AF Gruppen vant Farmandprisen 2020 for beste årsrapport i klassen for børsnoterte selskaper.

Foto: Max Emanuelsson
Foto: Max Emanuelsson

AF Gruppen har gjort det til en vane å levere solide årsrapporter, og årets rapport er den aller beste, sier juryen om årsrapporten til AF Gruppen.

Også rapportens virksomhetsredegjørelse, bærekraftrapportering og tydelig kommunikasjon av markedsutsikter skiller seg positivt ut, ifølge juryens redegjørelse.

AF lanserte i 2020 sin nye konsernstrategi, som vies mye plass i rapporten. AF Gruppen skal være Nordens mest lønnsomme entreprenør gjennom å bevare og forsterke grunnfjellet i AF Gruppen: en verdibasert bedriftskultur og en kompromissløs holdning til helse, sikkerhet og etikk. Nye ambisiøse mål er satt for den nye strategiperioden frem mot 2024. Mer om AFs strategi kan du lese her.

Farmandprisen for Beste årsrapport er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Baserte på innsendte bidrag nominerer Farmandkonkurransen de fem beste og kårer de tre beste årsrapportene og nettstedene.

AF har siden 2009 holdt høy kvalitet og har utmerket seg med svært gode plasseringer både for nettstedet afgruppen.no og konsernets årsrapport. I 2018 vant AF Gruppen gull i begge kategorier, og i 2019 ble vi tildelt sølv for årsrapport før vi altså gikk helt til topps i årets kåring.

Se rapporten i sin helhet her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Max Emanuelsson
Foto: Max Emanuelsson
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom