AF Gruppen

AF Gruppen foretar endringer i konsernledelsen

Del

AF Gruppen foretar endringer i konsernledelsen med effekt fra 21. september 2020. Endringene kommer kort tid etter at Amund Tøftum tiltrådte som ny konsernsjef den 24. august.

AF Gruppen
AF Gruppen

- AF Gruppen har en kultur for kontinuerlig endring, og vi må tilpasse oss nye behov og muligheter. Ambisjonen er å sikre kontinuitet, samtidig som vi rigger oss for å ta nye steg ved inngangen i en ny strategiperiode. Vi er godt posisjonert for videre lønnsom vekst, og jeg gleder meg til å jobbe tett med denne gruppen fremover, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

AF er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern og opprettholder sine syv operasjonelle virksomhetsområder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. Det foretas samtidig endringer innad i de ulike porteføljene for enkelte av virksomhetsområdene.

Ny konsernledelse i AF Gruppen består av følgende personer fra 21. september:

  • Amund Tøftum, konsernsjef
  • Sverre Hærem, Konserndirektør Finans/CFO
  • Ida Aall Gram, Konserndirektør Eiendom, Kommunikasjon og HR
  • Geir Flåta, Konserndirektør Anlegg og Offshore
  • Bård Frydenlund, Konserndirektør Sverige og Betonmast
  • Eirik Wraal, Konserndirektør Bygg, Energi og Miljø
  • Tormod Solberg, Konserndirektør Bygg

Arild Moe går ut av konsernledelsen og tiltrer den nyopprettede stillingen som Direktør for Kvalitet.

Tormod Solberg er ny i konsernledelsen og har jobbet i AF Gruppen de siste 14 årene. Han kommer fra stillingen som økonomidirektør i AF Bygg Oslo, og var sentral i etableringen av konsernets modell for risikostyring. Han har bakgrunn som prosjektleder i ABB og som konsulent i PWC.

– Jeg gleder meg til å bidra i en ny rolle, ikke minst fordi vi snart går inn i en ny strategiperiode som skal danne et solid fundament for konsernets prioriteringer de neste fire årene. Blant våre fremste mål er å forsterke konkurransekraften og bidra til å løse sentrale samfunnsutfordringer samtidig som vi forsterker vår gode kultur, sier Tormod Solberg, påtroppende Konserndirektør for bygg.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

AF Gruppen
AF Gruppen
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 22,6 mrd kroner i 2019 og har i dag ca 5700 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom