AF Gruppen

AF Gruppen bygger Mälarparkskolan i Västerås

Del

AF Gruppens datterselskap HMB Construction har blitt valgt av Västerås stad som totalentreprenør for å bygge Mälarparkskolan.

Mälarparkskolan skal bygges ved Öster Mälarstrand og har plass til omtrent 500 elever fra førskole til sjetteklasse. Skolen forventes å stå ferdig til høstsemesteret i 2021.

Kontrakten har en verdi på ca. MSEK 163 og inkluderer skolebygninger med en tilhørende idrettshall. Bygningene skal oppfylle den svenske Miljöbyggnad sølv 3.0-standarden.

- Med HMB har vi nå byggevirksomhet i det store og viktige markedet i mellom-Sverige, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen. HMB har bygget at stort antall nye boliger ved Öster Mälarstrand i Västerås, og vi er glade for å også kunne skape et fint skolemiljø for barna.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom