AF Gruppen

AF Gruppen bygger leiligheter på Bekkestua

Del

AF Gruppen har inngått avtale med Bærumsveien Bolig AS, et heleid datterselskap av Profier AS om å bygge boligprosjektet "Villa Bekkestuene" på Bekkestua i Bærum.

Villa Bekkestuene. Foto: Profier
Villa Bekkestuene. Foto: Profier

Villa Bekkestuene er et boligsameie bestående av 30 leiligheter fordelt på fire leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. Boligene har god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i et villaområde i umiddelbar nærhet til Bekkestua sentrum.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 105 eks. mva. Byggingen starter i august 2019 med forventet ferdigstillelse i 4. kvartal 2020.

 - AF har hatt et godt samarbeid med Profier fram til kontraktsignering, og vi ser fram til å gå inn i gjennomføringsfasen med en av de ledende aktørene innen eiendomsutvikling, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Villa Bekkestuene. Foto: Profier
Villa Bekkestuene. Foto: Profier
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom