AF Gruppen

AF Gruppen åpner kollektiv for landets beste studenter

Del

Studenter over hele landet skal konkurrere om ett års gratis bolig gjennom interaktive spill og utfordrende oppgaver.

AF lanserer kampanje for å tiltrekke seg flere nyutdannede til bygg- og anleggsbransjen
AF lanserer kampanje for å tiltrekke seg flere nyutdannede til bygg- og anleggsbransjen

I jakten på dyktige og nysgjerrige hoder åpner AF Gruppen et studentkollektiv høsten 2019. Her vil de beste ingeniør- og økonomistudentene i landet få bo gratis i ett år. I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning som er relevant for sitt studie – et forsprang på sin karriere.

– For å tiltrekke oss de beste hodene må vi overraske og tenke nytt – derfor slo tanken oss; hvorfor ikke la studentene bo «hos oss»? De er morgendagens ansatte og vi må lære dem bedre å kjenne, samtidig som gir det oss en mulighet til å synliggjøre for dem hva vi står for. Dette tror vi vil komme begge parter til gode, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for HR i AF Gruppen.

Studiested-duell

For å vinne en plass i AF-kollektivet, må studentene konkurrere gjennom å spille spill og løse oppgaver på en digital plattform AF Gruppen har utviklet. Konkurransen strekker seg fra 20. september 2018 til februar 2019 og er delt inn fem nivåer over tre faser, hvor vanskelighetsgraden øker i hver fase. Studiestedet med de samlet sett beste studentene, får AF-kollektivet til sin by.

Florentina Fejzi, styremedlem i Industrikontakten ved Bygg og Miljøteknikk NTNU tror konkurransen om AF-kollektivet vil bli tatt godt i mot av studentene.

– Dette er en kjempemulighet for studentene som jeg tror vil engasjere stort. Det er innovativt og spennende, og er et helt nytt konsept ingen har gjort tidligere.

En slik mulighet er veldig bra for studentene, samtidig som AF Gruppen kan knytte en god relasjon til studentene gjennom året i AF-kollektivet. Studenter har tradisjonelt sett ikke veldig god råd, så det å kunne vinne et års gratis kollektiv gjør nok at interessen for denne konkurransen vil være stor, sier Fejzi.

Gjennom hele konkurransen vil studiestedene konkurrere mot hverandre, og man vil kunne følge med på plasseringene til de beste spillerne og skolene underveis. Konkurransen tilspisser seg for hvert nivå helt til man sitter igjen med de 30 beste studentene fra de tre beste studiestedene. Disse samles til en finale der vinnerne av AF-kollektivet blir kåret, og det blir bestemt hvor kollektivet skal ligge. Høsten 2019 flytter studentene inn.

Håper å ansette mange

– Vi håper konkurransen kan bidra til å skape engasjement rundt ingeniør- og økonomifaget og få enda flere interessert i bransjen vår. Og så håper vi naturligvis at vi klarer å finne noen nysgjerrige og dyktige folk der ute som kan tenke seg en karriere hos oss, sier Frydenlund.

– Studentene som får flytte inn i kollektivet vil få en god mulighet til å vise seg frem og vil være godt posisjonert for å sikre seg en jobb i AF Gruppen etter endt studier – gjerne alle sammen. Vi gleder oss til å se hvem som til slutt skal bo i AF-kollektivet fra høsten 2019, avslutter han.

Prøv spillet om AF-kollektivet her 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

AF lanserer kampanje for å tiltrekke seg flere nyutdannede til bygg- og anleggsbransjen
AF lanserer kampanje for å tiltrekke seg flere nyutdannede til bygg- og anleggsbransjen
Last ned bilde
AF åpner kollektiv for nysgjerrige studenter i 2019.
AF åpner kollektiv for nysgjerrige studenter i 2019.
Last ned bilde

Lenker

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 4200 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt annerledes og å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi, Offshore og Sverige. 

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom