AF Gruppen

AF Eiendom utvikler 300 leiligheter i ett av Stor-Oslos heteste vekstområder

Del

– Boligene ved Rolvsrud Idrettspark vil være et attraktivt tilskudd som vil bidra til å heve området ytterligere, sier porteføljedirektør Katharina Hernæs.

Ronny Engbretsen i Øie Eiendomsutvikling, Katharina Hernæs i AF Eiendom, Britt Tøsse Aandal i Wenaas Kapital.
Ronny Engbretsen i Øie Eiendomsutvikling, Katharina Hernæs i AF Eiendom, Britt Tøsse Aandal i Wenaas Kapital.

Sammen med partnerne Øie Eiendomsutvikling, Breidablikk Eiendom, Ragde Eiendom og Wenaas Kapital skal AF Eiendom utvikle 300 boliger sentralt plassert på Lørenskog.

Resultatet skal bli moderne leiligheter med utsikt og sentral beliggenhet i et av Stor-Oslos mest spennende utviklingsområder. Tomten kan bebygges med rundt 28 900 BRA. Akershus Eiendom har stått for salget av eiendommen.

– AF Eiendom er allerede inne i andre prosjekter i vekstområdet Lørenskog. Vi opplever en kommune med høye ambisjoner, og ser frem til å videreføre det gode samarbeidet med kommunen og idrettslaget som er etablert gjennom forprosjekt og regulering. Boligene ved Rolvsrud Idrettspark vil være et attraktivt tilskudd som vil bidra til å heve området ytterligere, sier porteføljedirektør Katharina Hernæs i AF Eiendom.

– Ved Rolvsrud idrettspark skal vi tilby bokvalitet i et aktivt område, hvor beboerne også vil kunne nyte godt av et bredt idrettstilbud praktisk talt rett utenfor døren. Samtidig vil prosjektet legge vekt på at man enkelt skal kunne trekke seg tilbake når man ønsker det, sier Hernæs.

Hun legger til at nærheten til skoler og flere kjøpesentre, men også kun 20 minutters reisevei til Oslo og kort vei til mange folkerike arbeidsplasser, bør oppfattes populært blant boligkjøperne. Lørenskog har blitt et sentralt knutepunkt som legger til rette for en praktisk hverdag.

AF Eiendom presenterte sist høst en ny strategi for klima og miljø, hvor målet er drastiske utslippskutt i prosjektene. Ambisjonen er å gjennomføre et prosjekt som har langt lavere Co2 utslipp i forhold til tilsvarende prosjekter som er bygget de siste årene.

– Vi gleder oss til å se nærmere på både materialvalg og utforming av prosjektet sammen med partnerne våre. Sammen vil vi utvikle gode løsninger for hver enkelt bolig og en attraktiv møteplass for beboere og brukere av idrettsanlegget. Her skal det bli trivelig å bo og leve, avslutter Hernæs.

CLP og Haavind bistod med transaksjonen.

For mer informasjon, kontakt:

Porteføljedirektør i AF Eiendom, Katharina Hernæs: Tlf: 977 26 573 epost: katharina.hernes@afgruppen.no

Nøkkelord

Bilder

Ronny Engbretsen i Øie Eiendomsutvikling, Katharina Hernæs i AF Eiendom, Britt Tøsse Aandal i Wenaas Kapital.
Ronny Engbretsen i Øie Eiendomsutvikling, Katharina Hernæs i AF Eiendom, Britt Tøsse Aandal i Wenaas Kapital.
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 22,6 mrd kroner i 2019 og har i dag ca 5700 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom