Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab

Del

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen

"Det usette triumfer det man kan se og føle i dette livet for det kan aldri sammenlignes med etterlivet". - Turab

Låten ble til da Turab jobbet som mentor for unge produsenter og låtskrivere, og selv fikk en melodilinje og noen akkorder i hodet. Casper Oswald aka Ozzi har hjulpet til med refrenget, før Smul kom inn og satte sitt preg på produksjonen.

Sist, men ikke minst er den kommende musikkvideoen til «Jeg lot hun dra» nominert til årets kortfilmfestival i Grimstad.

«Jeg lot hun dra» er ute 20.mai.»

 

_________________________________________________________________________ 

Allerede som 9 åring debuterte Turab som artist gjennom ungdomsprosjektetGatekunst! og i 2014 kom hans første single-utgivelse med navn “Hjertet Slår “. Desiste årene har han gitt utflere singler og høstet mye god kritikk. Spesielt har låten«Igjen» og «Fortjener ikke» satt sine spor hos det norske folk. 
«Jeg vil knytte bånd til mennesker jeg ikke kjenner og inspirere til samhold gjennommusikken. Spesielt med mennesker som synesdet er vanskelig å finne sin plass.Finne tilhørigheten. Og tryggheten. Håpet er at mine tekster kan gjøre en forskjell hosde som lytter og de som kjenner seg igjen».– forteller Turab.
I 2021 ga han ut flere sterke låter, hvor den kritikerroste låten «Nesten hjemme» medAne Brun i spissen ble ukas låt hos P3 og høstet flere gode anmeldelser, blant anneten femmer hos VG. Turab gjestet også NRK satsingen «Festen etter Fasten» sammen med Ane Brun og KORKunder en helt spesiell fremføring av låten. I oktober 2021 gav han ut sitt debutalbum «Løfter som jeg lovte åbære». Albumet tar opp temaer som urettferdighet, utenforskap og tilhørighet ogbeskriver reisen mot frihet, og det å gi slipp på før/etter og heller leve i nuet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde
(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde
(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde
(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde
(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde
(C) Felix Campagne Andersen
(C) Felix Campagne Andersen
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Rat City er tilbake med "Lucky Luke"!23.6.2022 09:34:32 CEST | Pressemelding

Stjernelaget Rat City slo gjennom med et brak da de slapp den spellemannsnominerte singelen Kind of Love med Isak Heim i 2019, og som per i dag har drøye 40 millioner streams. Siden har produksjons- og låtskriverteamet pumpet ut hits på løpende bånd, både i det audiovisuelle prosjektet Rat City, og for andre artister. Dagny, Kiesza og Ruben er blant de som har fått god drahjelp av Rat City på noen av sine største hit-låter.

Hkeem slipper "Jetter"!23.6.2022 09:25:47 CEST | Pressemelding

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år slapp han «Se hvor vi er nå» - en låt der Hkeem ser tilbake på det han har oppnådd og veien dit, og «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom. Nå er han klar med «Jetter» - en sommerlig låt som handler om at «hun» - etter at man har tatt avstand og samtidig oppnådd noen ting på veien, plutselig vil komme tilbake.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom