Norges Jeger- og Fiskerforbund

Ære og heder til ungdomsarbeidet på Bjørkelangen

Del

Ekteparet Jesper og Magdalena Maj Larsen fra Bjørkelangen Jeger- og Fiskerforening er tildelt Norges Jeger- og Fiskerforbunds ungdomslederpris 2021. Den høythengende prisen ble delt ut på NJFFs landsmøte på Gardermoen 12. november.

Jesper og Magdalena Maj Larsen
Jesper og Magdalena Maj Larsen

Det var to lykkelige og synlig rørte prisvinnere som mottok ungdomslederprisen under åpningen av NJFFs landsmøte. I kriteriene for ungdomslederprisen legges det vekt på innsats og tilbud over tid for ungdom, medlemsutvikling, aktivitetsnivå og samarbeid med andre.

Fra 0 - 100 på kort tid!
Fra å ha vært en forening med passivt ungdomsarbeid og ingen ungdomsmedlemmer, har Bjørkelangen JFF svingt seg opp til å drive et svært aktivt miljø for ungdom. De har etterhvert høstet mye ros og vært til inspirasjon for andre foreninger som driver med ungdomsarbeid. De har gjennom sitt engasjement og aktivitet skapt gode rammer rundt ungdomsgruppa i lokalforeningen.

Lokale ildsjeler med bredt nedslagsfelt
Jesper og Magdalena stiller alltid opp når det er noe som arrangeres for ungdommene, både for sin egen forening, for fylkeslaget og for andre som trenger hjelp. De bruker mye av sin fritid og av egne ferier på forskjellige ungdomsleirer og camper. Når de ikke er arrangører, stiller de opp som medhjelpere eller instruktører.

De har også vært flinke til å løfte fram foreningsarbeidet gjennom lokalpresse og riksdekkende medier. Da pandemien inntraff i starten av 2020, og man fysisk ikke kunne ha aktiviteter med nærkontakt, lå de heller ikke på latsiden. De viste kreativitet og satte raskt i gang med å lage aktiviteter på digitale plattformer for barn og unge. 


Vi gratulerer med en særdeles velfortjent pris! 

Bilder

Jesper og Magdalena Maj Larsen
Jesper og Magdalena Maj Larsen
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for både jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. 

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom