Sony Music Norway

Adrian Sellevoll tar et oppgjør med seg selv

Del

Adrian Sellevoll slipper «Se hvordan vi lever» 13.november.

22 år gamle Adrian Sellevoll fra Bergen har i løpet av de siste årene levert hitlåter som «Se meg», «Ha meg» og seneste «Danser best for meg selv», og har for lengst bevist at han ikke bare er en realitydeltaker, men også en låtskriver og artist med teft for tekst og melodi. Etter flere år med festing og en hard livsstil tar han nå et oppgjør med sitt gamle jeg med låta «Se hvordan vi lever», og går videre i livet med andre verdier.

««Se hvordan vi lever» handler om et oppgjør med meg selv, når man har gått får langt og ikke finner en vei tilbake. Historien handler om en person som er på jakt etter spenning men som aldri får fylt det som egentlig mangler i ham. Det er mye man tror er ekte som er falsk og man går i stadig krig med seg selv for å bli en bedre person» - Adrian Sellevoll

Låta er produsert av Jesper Borgen, HAWK og Nonstop Music, og ble til ved en freestyle. Adrian hørte beaten og kicket på den med en gang.

«Det var noe sårbart ved produksjonen og melodiene som gjorde at den traff meg. Det har så langt vært en veldig morro reise fra skisse til ferdig låt med mange flinke produsenter på laget. Takk til alle som har bidratt!» - Adrian Sellevoll

Adrian beskriver musikk og låtskriving som sin terapi, og henter inspirasjon fra sitt eget liv og egne historier, men også menneskene rundt seg. Og budskapet med denne låta er at alt som kommer fort, kan forsvinne like fort igjen. 

«Ta vare på mennesker. Selv om du tror noen har det bra på utsiden så kan det være det omvendte på innsiden. Livet med fest og moro varer ikke for alltid» - Adrian Sellevoll

Med låter som «Se meg», «Ha meg» og «Boomerang» har Adrian Sellevoll etablert seg som en artist med sterke tekster og melodier. Han har åpnet opp med ærlige tekster om kjærlighet, rus, oppmerksomhetsbehov og å være sin egen verst fiende. Det siste året har artistkarrieren til Adrian skutt fart, med millioner av streams, radiolistinger og energiske liveshows. På nyåret blir han også å se på TV-skjermen i sesongens «71 grader nord kjendis». 

«Se hvordan vi lever» er ute 13. november med musikkvideo. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom