Sony Music Norway

Adrian Sellevoll slipper låt med Klovner i Kamp

Del

Fredag 25. juni slipper Adrian Sellevoll en remix av hitlåten «JEG HATER DEG», «JEG ELSKER DEG (HATER DEG REMIX)» med Klovner i Kamp.

Adrian Sellevoll slapp den bittersøte landeplagen «JEG HATER DEG» i slutten av april, en låt med et budskap mange kan kjenne seg igjen i. Låten handler om at det er lov å kjenne på alle typer følelser, også hat. «JEG HATER DEG» har på kort tid streamet til gull, og til tross for kritikk og anklagelser for å oppfordre til hat ligget stødig på topplistene siden den kom. 

Nå viser Adrian den andre siden av følelsesskalaen med remixen «JEG ELSKER DEG (HATER DEG REMIX)» med Klovner i Kamp. En låt om alt du ønsker for den du elsker, med et snev av selvgransking og ydmykhet.

«Adrian minner om oss selv da vi var unge, dumme og fulle av faen. Han er bare litt mer handsomeVi elsket "Hater deg", da vi hørte den på radio, så vi tenkte her må vi bare slenge oss med og få en del av kaka!» - Aslak i Klovner i Kamp

Det var i utgangspunktet ikke planlagt noe remix av hitlåten, men da gutta i Klovner ringte Adrian og ville lage denne, samlet de raskt barnekoret og spilte inn en ny versjon.

«Folk kan tolke teksten på verset mitt som de vilde som vet de vet! «JEG ELSKER DEG» er en sterk remix i mine ører og jeg er takknemlig for de jeg har rundt meg og jobber med! Nyt remixen i solen eller hvor enn du befinner deg, for denne her er umulig å unngå.Og Aslak har rett jeg er ung, dum og full i faen!» - Adrian Sellevoll

«JEG ELSKER DEG (HATER DEG REMIX)» er ute 25. juni.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom