Sony Music Norway

Adrian Sellevoll med bittersøt landeplage

Del

Adrian Sellevoll følger opp «Bella Hadid» med «Jeg hater deg» 23. april, en bittersøt landeplage med et budskap som mange kan kjenne seg igjen i.

«Låten handler om at det er greit å ha alle følelser. Noen ganger hater man kanskje noen for det de har gjort mot deg, eller kanskje man hater seg selv for noe man har gjort mot andre eller seg selv» - Adrian Sellevoll

Låten er produsert av André Jensen og Mathias Nilsen, og ble laget ut fra en skisse med et barnekor. 

«Dette er desidert en landeplage som har et refreng som er veldig lett å få på hjernen, og man lærer seg det etter å ha hørt det én gangGleder meg til konserter med denne!» - Adrian Sellevoll

Samtidig som han har gått fjellturer på TV i beste sendetid på 71 grader nord kjendis, hvor han kom helt til semifinalen, har Adrian de siste månedene sluppet flere sterke låter. Deriblant «Se hvordan vi lever», en låt hvor han tok et oppgjør med sitt gamle jeg etter flere år med festing og en hard livsstil, kjærlighetslåta «Vise deg verden» og «Bella Hadid».

De siste årene har 23 år gamle Adrian Sellevoll fra Bergen levert hitlåter og har for lengst bevist at han ikke bare er en realitydeltaker, men også en låtskriver og artist med teft for tekst og melodi. Han beskriver musikk og låtskriving som sin terapi, og henter inspirasjon fra sitt eget liv og egne historier, men også menneskene rundt seg. Han har åpnet opp med ærlige tekster om kjærlighet, rus, oppmerksomhetsbehov og å være sin egen verst fiende. Artistkarrieren til Adrian har skutt fart med millioner av streams, radiolistinger og energiske liveshows. 

«Jeg hater deg» er ute 23. april.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom