Sony Music Norway

Adelén slipper «Obsessed»

Del

«Obsessed» er en retro låt pakket inn i futuristisk papir i følge Adelén selv. Teksten er inspirert av dagens popkultur og konseptet rundt det å bli «left on read», «binge» serier samt normaliseringen av det å være litt kald og introvert. Helt enkelt en låt om å miste fasaden sin og attityden som tilsier at man ikke bryr seg når det dukker opp noen i livet ditt som tar deg med storm.

Det har ikke vært like givende å oppdage ny musikk det siste året så spillelistene til Adelén har det siste året vært preget av gammel musikk hun lyttet til for mange år siden. Som for eksempel ABBA. «De har så fete anthem-lignende melodier - og jeg tenkte «en sånn type låt må jeg skrive», 
forteller hun.

«Obsessed» er ute på alle plattformer fredag 11juni.

Adelén ble i tidlig alder tatt varmt imot av lyttere verden over med hitlåten «Bombo» kun 16 år gammel, men lærte seg raskt viktigheten av å ha kontroll over egen karriere i en industri dominert av andres meninger. Den bratte læringskurven har gjort henne til en person alltid går all in med et sterkt ønske om å konstant utvikle seg selv. Vi har sett henne på scener helt fra Primavera i Barcelona til Telenor Arena i Oslo sammen med Maluma. Hun vant Best Norwegian Act under MTV Europe Music Awards i 2014, låten hennes “Olé” er med på 2014 FIFA World Cupsalbumet og hun vant «Skal vi danse?» i 2015. Den norsk-spanske artisten har en naturlig stjernefaktor og kombinerer sine nordiske kalde trekk med de varme fargerike røttene sine, både musikalsk og visuelt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom