ACCIONA

ACCIONA Construction og samarbeidspartnere er ferdige med fundamentet til Kronprinsesse Marys Bro i Danmark

Del

Med byggingen av fundamentet til den 1,4 km lange betongbroen er en av de viktigste milepælene nådd i det store infrastrukturprosjektet Fjordforbindelsen Frederikssund.

Spanske ACCIONA Construction, i samarbeid med belgiske Besix og italienske Rizzani de Eccher, har ferdigstilt fundamentet til broen som skal døpes Kronprinsesse Marys Bro. Broen over Roskildefjorden er en del av prosjektet for å bygge ny fjordforbindelse som forbinder Frederikssund og Hornsherred. Fjordforbindelsen blir en knapt 10 km lang 4-veis motorvei sør for Frederikssund. 

Brofundamentet består av 16 bropilarer og to brofester. Nå starter arbeidet med å få selve overbygningen på plass. Makshøyden på broen vil være 22,2 meter. I tillegg til brokonstruksjonen så inneholder prosjektet også mindre strukturer på veistrekningen, som veioverganger og underganger. Noen av disse er allerede ferdige og overlevert oppdragsgiver som er det danske veidirektoratet.

Prosjektet ble påbegynt i 2016 og skal etter planen være helt ferdig innen utgangen av 2019. 

Bilder

Om ACCIONA

ACCIONA er en ledende leverandør av bærekraftige infrastrukturløsninger og fornybare energiprosjekter over hele verden. Tjenestetilbudet omfatter hele verdikjeden,fra design og utbygging til drift og vedlikehold. Selskapet er til stede i over 40 land, og har forpliktet seg til å bidra til økonomisk og sosial utvikling i de samfunnene selskapet arbeider. ACCIONA har som mål å være ledende i overgangen til en lavkarbonøkonomi gjennom å jobbe etter kriterier for kvalitet og innovasjonsprosesser, og på den måten oppnå effektiv ressursbruk og miljøhensyn i alle sine prosjekter. www.acciona.com 

Følg saker fra ACCIONA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ACCIONA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ACCIONA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom