Get | TDC

Abraham Foss utnevnes som sjef i nye Telia Norge

Del

I løpet av første kvartal 2019 vil Get TDC Norge og Telia Norge formelt slås sammen og etablere en ny sterk utfordrer i det norske markedet. Abraham Foss vil lede det nye selskapet. Gunnar Evensen, som til nå har ledet Get TDC, har på eget initiativ valgt å forlate Telia Company.

Abraham Foss, CEO i Telia Norge
Abraham Foss, CEO i Telia Norge

- Abraham har alle de lederegenskaper som skal til for å fortsette den suksessrike utviklingen til Telia i Norge. Vi står foran en spennende tid som en sterk utfordrer i det norske markedet hvor vi skal levere konvergente kundetilbud til både privatpersoner og virksomheter. Vi har en historikk uten sidestykke i Norge når det gjelder å skape verdier gjennom sammenslåinger, og det skal vi fortsette med, sier Johan Dennelind, konsernsjef i Telia Company.

Abraham Foss startet i Telia Norge som administrerende direktør i 2015. Han har omfattende erfaring fra ulike rådgiver- og lederroller i og utenfor telecomindustrien.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede det nye selskapet, og jeg ser frem til å jobbe sammen med både dyktige nye og kjente kollegaer. Vi er godt posisjonert til å utfordre og skape verdier for alle våre kunder, og jeg kan love at vi i vår neste fase på denne spennende reisen skal jobbe enda hardere for å bli det foretrukne valget i det norske markedet, sier Abraham Foss.

Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get TDC, har etter eget ønske bestemt seg for å forlate Telia Company. Han startet i Get TDC i 1998 og har vært administrerende direktør siden 2000. Han forlater stillingen umiddelbart, men vil forbli i selskapet inntil sammenslåingen er gjennomført.

- Gunnar har med enorm suksess posisjonert Get TDC som en ledende tilbyder av bredbånd og tv-tjenester i Norge. Jeg setter stor pris på de verdiene han har skapt og hans innsats i denne første sammenslåingsfasen. Jeg ønsker ham alt godt og lykke til med videre utfordringer, sier Johan Dennelind.

- Beslutningen om å gå videre har modnet siden i sommer. Det er vemodig å forlate et så spennende selskap med så dyktige medarbeidere, men det er en tid for alt, og jeg har nå lyst til å dra ut på nye eventyr. Denne fusjonen er industrielt helt riktig og Telia vi være den beste eier for å videreføre vår suksessrike reise, sier Gunnar Evensen.

Mark Ivin, i dag CFO i Get TDC, vil i tillegg til sine nåværende arbeidsoppgaver fungere som administrerende direktør i Get TDC frem til sammenslåingen i første kvartal 2019.

Kontakter

Bilder

Abraham Foss, CEO i Telia Norge
Abraham Foss, CEO i Telia Norge
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene våre hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt, og vi har i flere år hatt en meget sterk vekst innenfor både bredbånd og tv.

www.get.no       www.tdc.no

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC