ABB

ABB lanserer nettsider og white-paper om hydrogen – nøkkelen til fremtidens nullutslippssamfunn

Del

Den omfattende informasjonen byr på innsikt i hydrogens produksjonsmetoder, verdikjede og bruksområder, ABBs kompetanse på området og en rekke eksempler.

ABB lanserer nettsider og white-paper for hydrogen (Ill. Adobe Stock).
ABB lanserer nettsider og white-paper for hydrogen (Ill. Adobe Stock).

Vi står på randen av hydrogenalderen. Dersom gassen produseres ved hjelp av fornybare kilder, såkalt grønn hydrogen, kan det allsidige elementet vise seg å være nøkkelen til et utslippsfritt samfunn.

Hydrogens mange potensielle bruksområder, direkte som karbonfritt drivstoff eller for å lagre og transportere fornybar energi, er i ferd med å gjøre hydrogen uvurderlig for å redusere menneskeskapte CO2-utslipp og å integrere fornybar energi i industrielle verdikjeder, transport, kraft og bygg og anlegg.

- ABB er en perfekte partner for hydrogenprosjekter. Vi leverer optimaliserte totalløsninger designet for å redusere kostnadene og øke verdien gjennom standardisert teknologi, integrerte systemer og konsistente, standardiserte prosjektleveranser, forteller Per Erik Holsten, administrerende direktør hos ABB. - Vår totale økosystem-tankegang og brede industrinærvær skaper systemtenkning som sikrer en helhetlig tilnærming - fra produksjon, lagring, transport og sluttbruk.

ABBs nye white-paper for hydrogen kan lastes ned fra disse nettsidene: https://new.abb.com/process-automation/energy-industries/hydrogen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

ABB lanserer nettsider og white-paper for hydrogen (Ill. Adobe Stock).
ABB lanserer nettsider og white-paper for hydrogen (Ill. Adobe Stock).
Last ned bilde

Lenker

Om ABB

ABB
ABB
Snarøyveien 30
Fornebu

22 87 20 00http://www.abb.no

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land.

www.abb.com

Følg pressemeldinger fra ABB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ABB

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom