ABB

ABB Formel E flyr høyt i Mexico City

Del

• ABB Formel E returnerer til fjerde runde i mesterskapets sjette sesong

• Banebrytende ABB-teknologi støtter landets fokus på bærekraftig transport, fra produksjon til distribusjon av strøm

ABB FIA Formel E er tilbake på Autódromo Hermanos Rodríguez-banen i Mexico City, for fjerde runde i sesong seks.
Etter et hett løp i Santiago, der Max Guenther tok sin første ABB Formel E-seier takket være en vågal forbikjøring i siste runde, gjør mesterskapet nok et stopp i Latin-Amerika, og returnerer til Mexico City for femte gang.

2250 moh


Not only the fastest track on the calendar, with a mixture of long straights and a technical section in the iconic Foro Sol stadium, the Mexican E-Prix is also the highest at 2,250m above sea level.

Det er ikke bare den raskeste banen i mesterskapet, med en blanding av lange rettstrekker og en krevende seksjon i den ikoniske stadionen Foro Sol. Den meksikanske banen er også den høyeste på 2250 moh.
Ved fjorårets løp slo Lucas Di Grassi fra Audi Sport ABT Schaeffler så vidt Mahindra Racing's Pascal Wehrlein, da sistnevntes batteri mistet all kraft bare metere fra mål. Det var Di Grassis andre Mexico-seier, etter hans seier i 2017. Årets løp gir ham en sjanse til et meksikansk hat-trick.

Banen i Mexico City er også vert for tredje runde i mesterskapets støtteserie, Jaguar I-PACE eTROPHY, hvor ABB er offisiell ladepartner.

Strategisk partner

I over et århundre har ABB levert teknologi for å hjelpe Mexico med å utvikle økonomien og infrastrukturen. Selskapet har blitt en strategisk partner for landet, og hjelper til med å omfavne de raske, globale fremskrittene innen energiproduksjon og forsyning så vel som den digitale, industrielle revolusjonen. I nyere tid har ABB-prosjekter fokusert på mobilitet, bærekraftig kraft og utvikling av industri og smarte løsninger, og hjelper til med å støtte Mexicos ambisiøse mål på disse områdene.

Les hele saken på engelsk her.

Få med deg løpet på Eurosport 1 lørdag 15. februar kl. 22:55 – 00:00.

 

2019/2020 ABB FIA Formel E

Runde

By

Land

Dato

1

Diriyah

Saudi Arabia

22. november 2019

2

Diriyah

Saudi Arabia

23. november 2019

3

Santiago

Chile

18. januar 2020

4

Mexico City

Mexico

15. februar 2020

5

Marrakesh

Marokko

19. februar 2020

6

Roma

Italia

4. april 2020

7

Paris

Frankrike

18. april 2020

8

Seoul

Sør-Korea

3. mai 2020

9

Jakarta

Indonesia

6. juni 2020

10

Berlin

Tyskland

21. juni 2020

11

New York

USA

11. juli 2020

12

London

UK

25. juli 2020

13

London

UK

26. juli 2020

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om ABB

ABB
ABB
Snarøyveien 30
Fornebu

22 87 20 00http://www.abb.no

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en teknologileder som driver den digitale endringen av industrier. Med over 130 års innovasjonshistorie har ABB fire kundefokuserte, globalt ledende virksomheter: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som støttes av den digitale plattformen ABB AbilityTM. ABBs virksomhet Power Grids vil overdras til Hitachi i 2020. ABB er tilstede i over 100 land med rundt 144 000 ansatte.

Følg saker fra ABB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ABB

ABB og ASKO samarbeider om elektrifisering av lastebilflåte11.5.2020 09:09:57 CESTPressemelding

ABB og ASKO-eier NorgesGruppen har inngått en konsernavtale om leveranser av ladeinfrastruktur for sin økende flåte med batterielektriske lastebiler. ASKO har daglig 600 lastebiler på veien og har mål om nullutslippsdistribusjon av dagligvarer i 2026. Avtalen innebærer at ABB skal bistå ASKO med effektiv og pålitelig ladeinfrastruktur for batterielektriske lastebiler ved distribusjonssentre over hele landet. De første ABB HVC 150C (150 kW) lynladere er allerede i drift hos ASKO på Kalbakken i Oslo. Til og begynne med lader de to batterielektriske Scania lastebiler, og flere er på gang. - Norges mest ambisiøse - ASKO har en ambisjon om å bli bærekraftig og klimanøytral. Det betyr at vi skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst fornybare ressurser, sier Svein Sollie, direktør Transport hos ASKO. - Vår ambisjon krever store investeringer, spesielt innenfor energi og transport. ASKO skal være i førersetet innenfor disse områdene og vi skal våge å satse – og vi skal være

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom