Norges Fotballforbund

A-kvinner: Norge møter Brasil og Nederland

Del

Landslagssjef Hege Riise er godt fornøyd med at Norge møter sterke motstandere i oktober.

Brasil på Ullevaal 7. oktober og Nederland på bortebane 11. oktober blir Norges to neste kamper. Det er landslagssjef Hege Riise godt fornøyd med.

- Vi har ønsket å møte to gode lag. Vi må jakte referansene, det er det vi lærer av. Vi må håndtere å spille mot lag som er ranket høyere enn oss, og vi skal bite fra oss, sier landslagssjef Hege Riise.

Brasil er nummer ni på FIFA-rankingen, mens Nederland er nummer seks. Kampen mot Brasil blir også et gjensyn med den svenske suksesstreneren Pia Sundhage.

- Da jeg ble ansatt fikk jeg melding fra Pia om kamp. Brasil er ikke et lag man får møtt så ofte, så det ville vi absolutt. Forbundet har jobbet godt og fikk det på plass. Det er et lag med teknisk gode individuelle spillere. De røk i kvarten i OL, og vi har sett klipp fra kampene deres mot Sverige og Danmark tidligere i år. Der tapte de, men det var ganske jevne kamper, sier Riise.

- I tillegg ønsket Nederland å møte oss. De kjenner vi godt, men de har skiftet trener igjen. Så det er litt vanskelig å si hvor de er nå, men vi vet historikken. Det blir to gode motstandere for oss, fortsetter hun.

Nå håper Riise på et folksomt Ullevaal Stadion 7. oktober.

- Forhåpentligvis er mange i Oslo-området i høstferien. Sverige og Danmark hadde fullsatt i sine kamper mot Brasil, så det hadde vært gøy hvis vi også hadde hatt bra trykk. En slik kamp er en mulighet for å få en skikkelig fotballfest, avslutter Hege Riise.

Bilder

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no