A Bygg Entreprenør

A Bygg henter inn tung prosjektlederkompetanse

Del

A Bygg Entreprenør opplever økt oppdragsmengde og styrker sitt prosjektlederteam med Trond Mjølkarli fra AF Gruppen.

A Bygg opplever en betydelig økning i etterspørselen, særlig innenfor næringsbygg. For å kunne håndtere større og mer komplekse prosjekter har selskapet hentet den erfarne prosjektlederen Trond Mjølkarli fra AF Gruppen. Morten Raugstad, administrerende direktør i A Bygg, er godt fornøyd med rekrutteringen.

- Trond har med seg over tjue års erfaring fra entreprenørbransjen. Han har gjennomført flere prosjekter, møtt på flere utfordringer og funnet flere løsninger enn en tretti- eller førtiåring har rukket. Kandidater av dette kaliberet er vanligvis vanskelig å rekruttere, de sitter i gode posisjoner med lukrative avtaler og få grunner til å flytte på seg. Så når de først gjør det, er det fordi de har funnet noe de virkelig vil ha, sier han. 

- Et riktig neste steg

For Mjølkarli var det selskapskulturen som gjorde utslaget.

- A Bygg er et seriøst selskap med en sterk og god kultur. De styrer prosjektene på en profesjonell måte, har en tydelig etablert metodikk for prosjektstyring. Jo bedre kjent jeg har blitt med A Bygg, desto tydeligere har jeg sett at dette er et riktig neste steg for meg, sier han.

Rekrutteringen av Mjølkarli bekrefter A Bygg sin posisjon, mener Raugstad.

- Trond sitt valg viser at vi er et attraktivt miljø også for de mest erfarne. At vi med vår størrelse kan tilby en annen type miljø, en annen kultur, og et annet faglig fokus enn de større entreprenørene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om A Bygg Entreprenør

A Bygg Entreprenør
A Bygg Entreprenør
Ulvenveien 82E
0581 Oslo

http://www.abygg.no

A Bygg Entreprenør AS planlegger, prosjekterer og gjennomfører byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Selskapet har de siste årene opparbeidet seg en sterk posisjon innenfor logistikk- og næringsbygg. A Bygg har 35 ansatte og en omsetning på 600 millioner kroner.

Følg pressemeldinger fra A Bygg Entreprenør

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra A Bygg Entreprenør på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra A Bygg Entreprenør

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom