NTB

NTB starter ny avdeling for produksjon av kommersielt innhold

Del
NTB starter denne våren en egen avdeling for produksjon av kommersielt innhold i form av bilder, video og live streaming. Med dette styrker NTB scanpix sin posisjon som totalleverandør av visuelle produkter.
Bildebyråsjef Eirill Wiik og fotograf Thomas Brun. Foto: NTB scanpix.
Bildebyråsjef Eirill Wiik og fotograf Thomas Brun. Foto: NTB scanpix.

– Med et mediemarked i stor endring er det viktig for NTB å gjøre offensive grep for å styrke tilbudet til kundene, denne gangen med hovedvekt på behovet i næringsliv, PR- og reklamebyråer, sier bildebyråsjef Eirill Wiik. 

– Behovet for visuelt innhold i all type kommunikasjon øker. Det er derfor naturlig at NTB scanpix, som visuell innholdsleverandør, etablerer en egen enhet som jobber på oppdrag for å dekke denne etterspørselen, fortsetter Wiik.

Nylig ble fotograf Thomas Brun ansatt som leder av satsingen.Han har 20 års erfaring som selvstendig fotograf i egen bedrift, blant annet med selskaper som Try, Geelmuyden Kiese og Universal Music på kundelisten. 

– Det betyr mye å få være en del av et selskap som NTB med en stor bildebase, bilderedaktører som velger bilder for kundene og skreddersydde fotoopptak. Dette gjør at jeg i denne nye rollen kan være med å levere en totalpakke til kundene som er helt unik både hva gjelder kvalitet og prisnivå, sier Brun.

NTB scanpix produksjontilbyr i tillegg til foto-oppdrag, live streaming og videoproduksjoner. Enheten har et stort nettverk av samarbeidspartnere og tilbyr oppdrag  over hele verden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bildebyråsjef Eirill Wiik og fotograf Thomas Brun. Foto: NTB scanpix.
Bildebyråsjef Eirill Wiik og fotograf Thomas Brun. Foto: NTB scanpix.
Last ned bilde

Om NTB

NTB
NTB
Skippergata 24 (Pressens hus)
0154 Oslo

22 00 32 00https://www.ntb.no

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå. Vi produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi.

NTBs redaksjoner følger nasjonale og internasjonale nyheter døgnet rundt. Hver dag leverer våre journalister og fotografer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. 

Vi er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som automatisert journalistikk og mediebank.

Med 400 millioner bilder og videoer er vi Nordens største bildebyrå. Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse.

Følg pressemeldinger fra NTB

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NTB på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NTB

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom