Byggmax

8 av 10 nordmenn vil snekre hjemme i sommer

Del

2020 ligger an til å bli hjemmefikserens år. En ny undersøkelse viser at 8 av 10 nordmenn planlegger å bruke sommeren til hjemmefiksing.

-          Vi har opplevd over 20 prosent vekst i årets første kvartal i Byggmax Group. Det er ekstremt. Deler av veksten kan forklares med en tidlig vår, men vi har også sett en tydelig effekt av hjemmekjære hobbysnekkere under korona, sier Olle Sjölin, kommersielt ansvarlig i Byggmax Norge

Den nye undersøkelsen er gjennomfør av Kantar for gjør-det-selv kjeden Byggmax. På spørsmål om hva vi drømmer om, står et flott uteområde med rom for gjester øverst på listen. Halvparten av de spurte planlegger å bygge platting eller male huset i sommer. Selv om mange drømmer om å vise frem flotte uterom, svarte hele 61% at det beste med å pusse opp er å skape et bedre hjem for seg selv og familien.

-          Hobbysnekkere har et stort hjerte for familien, og vi ser at denne rausheten verdsettes i motsatt ende. Faktisk er det kun 1 prosent som opplever at det blir for mye av det gode, og mener at partneren bruker for mye tid på hjemmeprosjekter, sier Olle Sjölin.

Snekringen er ikke fullt så pen på andre siden av gjerdet

Selv om gresset kanskje er grønnere på andre siden av gjerdet så er nordmenn overbevist om at de bygger penere enn naboen. Det er hele dobbelt så mange svarer at de bygger penere enn omvendt.

-          Disse tallene er gjennomgående i hele Norden. Vi har alle ulik smak, men det er overraskende at svaret er så tydelig. Jeg tror dette handler om at vi har relativt god selvtillit som hobbysnekkere, sier Olle Sjölin.

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax består av Byggmax, Skånska Byggvaror og Buildor. Konsernet hadde en omsetning på 5,2 milliarder svenske kroner i 2019 og Byggmax Konsernet er notert på Nasdaq siden i 2010. Byggmax ble først etablert i 1993 og har for tiden 109 butikker i Sverige, 43 butikker i Norge og 10 i Finland. På Byggmax hjemmeside finnes hele sortimentet tilgjengelig, samt et omfattende utvalg bestillingssortiment. Siden begynnelsen har Byggmax forretningside vært å være det beste og billigste alternativ for forbrukerne som ønsker å kjøpe byggevarer av god kvalitet. Byggmax har et drive-in system i alle sine butikker, slik at kundene kan ta bilen og losse sine varer direkte Dette gjør det enkelt og effektivt for kundene å handle, spesielt tyngre byggevarer.